• SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ (15τεμ.) - (60x60cm)  - 1
  • SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ (15τεμ.) - (60x60cm)  - 1

SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ (15τεμ.) - (60x60cm)

Οι SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και φρέσκο. Με μέγεθος 60x60cm, αυτές οι πάνες είναι απορροφητικές και αξιόπιστες, προσφέροντας προστασία και άνεση στο κατοικίδιό σας. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί στον δρόμο της καθαριότητας και της υγιεινής - επιλέξτε τις SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ για τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και ποιότητας.
36924
5201410964479
5,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των RUFFLES CHIPS BBQ 155gr και ανακαλύψτε την τελειότητα σε κάθε δαγκωμό. Η τέλεια συνδυαστική γεύση των μπισκότων με τη μοναδική γεύση BBQ θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις RUFFLES CHIPS BBQ 155gr σε κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία.
Τιμή 1,99 €

Εξεταστικο ρολο χαρτινο 58cm x 50m

Αγοράστε το Εξεταστικό ρολό χαρτίνο 58cm x 50m και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία εξέτασης! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το ρολό χαρτίνο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 4,11 €

PANASONIC ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CR-2025 (6τεμ.)

Η Panasonic προσφέρει τις καλύτερες μπαταρίες λιθίου κουμπιών στην αγορά. Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, οι μπαταρίες CR-2025 είναι ο ιδανικός επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Μην αφήσετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει στις πιο σημαντικές στιγμές. Αποκτήστε τώρα το πακέτο με τις 6 μπαταρίες CR-2025 και εξασφαλίστε την αδιάλειπτη λειτουργία των αγαπημένων σας συσκευών. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας - επιλέξτε Panasonic και
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 4τεμ

Το Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 4τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τις καθημερινές σας ανάγκες υγιεινής. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, θα αισθανθείτε άνετα και φρέσκοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ακόμη καλύτερη.
Τιμή 1,14 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr

Το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση Ιταλίας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών και την ακαταμάχητη υφή του, το σπαγγέτι Stella θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με την αγαπημένη σας σάλτσα και απογειώστε τα γεύσης σας. Αγοράστε τώρα το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 0,87 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €

Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml

Ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης που περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα των χεριών. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

Τιμή 1,56 €