• Νεφελη πιατο βαθυ 23cm 1259βαθυ  - 1
  • Νεφελη πιατο βαθυ 23cm 1259βαθυ  - 1

Νεφελη πιατο βαθυ 23cm 1259βαθυ

Το βαθύ πιάτο Νεφέλη 23cm είναι η ιδανική επιλογή για το σερβίρισμα των πιο νόστιμων γευμάτων σας. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
33039
3303933039
3,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άριστη λειτουργικότητά του, το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ για μια άνετη και εύκολη εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,17 €

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)

Τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' (No 8) (Medium) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αυτά τα γάντια προσφέρουν υψηλή προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα γάντια Ηρακλής θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ασφάλεια και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' για μια ασφαλή και αποτελεσματική εργασία!
Τιμή 0,70 €

Σφηνακι λογαριασμου μεταλλικο μαυρο 3,8x4,5cm 05-476

Μοναδικός σχεδιασμός, πρακτικότητα και αισθητική ενώνονται σε ένα μικρό μαύρο σφηνάκι λογαριασμού. Με διαστάσεις 3,8x4,5cm, είναι ο τέλειος σύντροφος για το γραφείο σας. Κρατήστε τους λογαριασμούς σας οργανωμένους και στυλάτους με αυτό το μεταλλικό σφηνάκι. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον εργασιακό σας χώρο με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 340gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 6,87 €

Ήλιος σόδα 350gr

Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.

Τιμή 1,54 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης άνθη πασχαλιάς 1lt

Το AJAX Fete des Fleurs με έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές, χωρίς ξέβγαλμα. Με άρωμα άνθη πασχαλιάς.

Από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Axe αποσμητικό σώματος spray adrenalin 150ml

Το Axe body spray Adrenalin 150ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο ψεκασιά, θα νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη να σας συνοδεύουν όλη μέρα. Η φρουτώδης νότα του αρώματος θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Axe body spray Adrenalin 150ml να σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητους κάθε μέρα.
Τιμή 2,56 €