• ΚΡΑΣΣΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ 3LT
  • ΚΡΑΣΣΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ 3LT
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚράσσος

ΚΡΑΣΣΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ 3LT

48874
5200332203390
4,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νεφελη πιατο ρηχο 16,5cm 125916

Το Νεφελη πιατο ρηχο 16,5cm 125916 είναι ένα υπέροχο πιάτο που θα δώσει μια άριστη αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,34 €

ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΠΙΡΑΛ Α4 40 ΦΥΛΛΩΝ (PRINCESS) (ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ)

Η μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Princess σας προσφέρει τη δυνατότητα να απελευθερώσετε τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Με 40 φύλλα σε διάφορα σχέδια, αυτό το μπλοκ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δημιουργική διαδικασία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε την έμπνευση να οδηγήσει το χέρι σας!
Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,91 €

Ζαναέ φασόλια γίγαντες γιαχνί 280gr

Ένα εξαιρετικό δείγμα της Μεσογειακής Διατροφής είναι τα Φασόλια Γίγαντες με σάλτσα τομάτας. Είναι το γευστικό αποτέλεσμα της περίσσειας ανθρώπινης φροντίδας με τις υψηλότερες παραγωγικές προδιαγραφές. Διαλεγμένα φασόλια γίγαντες ειδικής ποικιλίας & προέλευσης, ώριμες τομάτες και άλλα αγνά συστατικά ακολουθούν την πετυχημένη παραδοσιακή συνταγή. Φασόλια γίγαντες ΖΑΝΑΕ σε σάλτσα τομάτας που θα σας ενθουσιάσει!

Τιμή 1,98 €

Fanta αναψυκτικό grape 355ml

Η Fanta Grape είναι ένα αναζωογονητικό ταξίδι με έντονη γεύση και φυσικό άρωμα. Ανακάλυψε την απόλυτη δροσιά με γλυκόξινη αίσθηση σταφυλιού σε κάθε γουλιά και μωβ χρώμα που θα σου χαρίσει μια απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης και απόλαυσης. Fantaσμαγορική γεύση για Fantaστική απόλαυση.

Τιμή 1,45 €

Schwarzkopf palette toner ξανθό πλατινέ 150ml

Ανανεώνει το ξανθό πλατινέ, εξουδετερώνοντας τους κίτρινους τόνους.

Ξεβγάζεται. Διαρκεί έως 8 λουσίματα.

Απόχρωση κατάλληλη για ξανοιγμένα μαλλιά έως ξανθό μεσαίο.

Το χρωματικό αποτέλεσμα και η διάρκεια εξαρτώνται από τη βάση και την κατάσταση των μαλλιών.

Τιμή 2,96 €