• Σφηνακι λογαριασμου μεταλλικο μαυρο 3,8x4,5cm 05-476  - 1
  • Σφηνακι λογαριασμου μεταλλικο μαυρο 3,8x4,5cm 05-476  - 1

Σφηνακι λογαριασμου μεταλλικο μαυρο 3,8x4,5cm 05-476

Μοναδικός σχεδιασμός, πρακτικότητα και αισθητική ενώνονται σε ένα μικρό μαύρο σφηνάκι λογαριασμού. Με διαστάσεις 3,8x4,5cm, είναι ο τέλειος σύντροφος για το γραφείο σας. Κρατήστε τους λογαριασμούς σας οργανωμένους και στυλάτους με αυτό το μεταλλικό σφηνάκι. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον εργασιακό σας χώρο με ένα μόνο κλικ!
35326
5202758054761
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis κριθαροτο με porcini 200gr

Αφελλήνικη πηγή γεύσης με το Piltsis κριθαροτο με porcini 200gr! Απολαύστε την πλούσια γεύση των porcini μανιταριών σε συνδυασμό με τον τραγανό κριθαρό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα κριθαρότο που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Απλά απολαύστε το και αφήστε την απόλαυση να μιλήσει για τον εαυτό της!
Τιμή 2,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ

Τα νέα μαντήλια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με εκχύλισμα ορχιδέας & βιταμίνη F, είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρούν αποτελεσματικά με 1 κίνηση* ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ & μάσκαρα, απαλλάσσοντας επιπλέον την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. *7 στις 10 γυναίκες συμφωνούν ότι προσφέρουν αποτελεσματικότητα με 1 κίνηση. Έρευνα σε 480 γυναίκες. In Vivo μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Τιμή 2,39 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση πορτοκάλι 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση πορτοκάλι 22gr της εταιρίας Maoam είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση με έντονη γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους υφή και γεύση, τα MAOAM ζαχαρωτά θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που σίγουρα θα σας κερδίσει!

Τιμή 0,18 €

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €

Ινδία σόδα 20gr

Η σόδα είναι ένα άλας που χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για διάφορους λόγους. Ένα πολύ κοινό χρήση είναι να χρησιμοποιείται ως αρτύματα σε ζύμες και ανακατεύεται με τα υγρά συστατικά για να προκαλέσει ανύψωση του ζυμάριου και να το καθιστά αφράτο. Επίσης, χρησιμοποιείται ως ουδέτερος αφρικτικός παράγοντας για να αυξήσει τον όγκο των ζυμαρικών και των αρτοπροϊόντων.

Στη μαγειρική, η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παράγοντας που καταπραΰνει την οξύτητα σε ορισμένα φαγητά. Πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του φαγητού. 

Σε πολλές συνταγές μαγειρικής, η σόδα χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές ποσότητες και πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συνταγής για να αποφευχθούν άσχημες εκπλήξεις στη γεύση του φαγητού.

Τιμή 0,31 €

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) να σας χαρίσει μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,78 €