• Μαντηλάκια micellaire 20τεμ Pom pon eyes & face 1+1 ΔΩΡΟ   - 1
  • Μαντηλάκια micellaire 20τεμ Pom pon eyes & face 1+1 ΔΩΡΟ   - 1

Μαντηλάκια micellaire 20τεμ Pom pon eyes & face 1+1 ΔΩΡΟ

Τα μαντηλάκια micellaire Pom pon eyes & face είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό και ανανέωση του δέρματος σας. Με μια μόνο κίνηση αφαιρούν το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και υγιές δέρμα κάθε μέρα!
29888
5201263006968
3,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ olivia (402)(20.4cm)

Το πηρούνι φαγητού Olivia είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γεύματά σας με άνεση και στυλ. Με μήκος 20.4cm, αυτό το πηρούνι είναι ιδανικό για κάθε είδους φαγητό, ενώ η κομψή του σχεδίαση θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το πηρούνι φαγητού Olivia τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Knorr snack pot creamy pesto 68gr

Το Knorr snack pot creamy pesto 68gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με την απαλή γεύση του pesto και την ευκολία που προσφέρει ο φορητός σχεδιασμός, αυτό το προϊόν θα σίγουρα σας κερδίσει. Απλά προσθέστε ζεστό νερό, ανακατέψτε καλά και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Knorr!
Τιμή 1,40 €

Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες για τομάτες, πιπεριές και όλα τα κηπευτικά 1kg

Το Velto οργανικό ασβέστιο κοκκώδες 1kg είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για υγιή και γευστικά νόστιμα κηπευτικά. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξασφαλίζει ότι οι τομάτες και οι πιπεριές σας θα είναι γεμάτες από θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αποκτήστε το Velto σήμερα και απολαύστε τον καρπό της εργασίας σας στον κήπο σας!
Τιμή 2,10 €

Break σοκολάτα με σταφίδες & ξηρούς καρπούς 85gr

Η λευκή σοκολάτα Break με σταφίδες και ξηρούς καρπούς 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση της λευκής σοκολάτας με την τραγανή υφή των σταφιδων και των ξηρών καρπών. Με μια μόνο δοκιμή, θα νιώσετε την ανάγκη να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να το απολαύσετε όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,60 €