• Break σοκολάτα με σταφίδες & ξηρούς καρπούς 85gr Ίον - 1
  • Break σοκολάτα με σταφίδες & ξηρούς καρπούς 85gr Ίον - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΊον

Break σοκολάτα με σταφίδες & ξηρούς καρπούς 85gr

Η λευκή σοκολάτα Break με σταφίδες και ξηρούς καρπούς 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση της λευκής σοκολάτας με την τραγανή υφή των σταφιδων και των ξηρών καρπών. Με μια μόνο δοκιμή, θα νιώσετε την ανάγκη να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να το απολαύσετε όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
32128
5201127029867
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που αναζητούν ένα υγιεινό γλυκό. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, απολαμβάνετε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας.
Τιμή 3,76 €

Delightful σοκολατάκια διάφορα 400gr

Τα Delightful σοκολατάκια είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλύκα της ευχαρίστησης. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την απαλή υφή, τα Delightful σοκολατάκια θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε μια θάλασσα γλυκιάς απόλαυσης. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση που ξεχωρίζει.
Τιμή 5,17 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή της γεύση και την πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της Cadbury και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 4,29 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε έναν κόσμο γεμάτο γαλήνη και ευτυχία. Απολαύστε την και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 0,82 €

Kinder έκπληξη joy 20gr

Η μαγεία της Kinder Έκπληξης! Το Kinder Joy είναι το μοναδικό προϊόν που συνδυάζει δύο τραγανές μπουκίτσες μέσα σε κρεμώδες μείγμα από γάλα και κακάο με πολλά νέα, φανταστικά παιχνίδια.

Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας ultra fresh 3τεμ

Σφουγγαράκι Vileda Ultra Fresh με ολοκληρωμένη υγιεινή και προστασία. Το μόνο με αντιβακτηριδιακή δράση τόσο στη φίμπρα όσο και στον σπόγγο που προλαμβάνει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Τιμή 1,03 €

Omay αποσμητικό χώρου cherry blossom 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και αψεγάδιαστα τζάμια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα floral fiesta που θα σας κατακτήσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη λάμψη στο σπίτι σας!

Τιμή 1,87 €

Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr

Απολαύστε τη γεύση των νέων μπαρών δημητριακών Arion food με μαύρη σοκολάτα σε συσκευασία 6x23gr. Μια απολαυστική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις Arion food μπάρες δημητριακών τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,97 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 3,72 €