• Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 1
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 2
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 3
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 4
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 5
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 6
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 7
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 1
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 2
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 3
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 4
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 5
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 6
  • Overlay spray επίπλων 250ml Overlay - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOverlay

Overlay spray επίπλων 250ml

Γρήγορο και πρακτικό, το Overlay Spray επίπλων γυαλίζει, φροντίζει και αναδεικνύει την αρχική ομορφιά κάθε ξύλινης επιφάνειας, γιατί διευκολύνει το ξεσκόνισμα, εξαφανίζει τους λεκέδες και ξαναδίνει κάθε μέρα στα έπιπλα τη φυσική τους λάμψη. Συνιστάται για κάθε τύπο ξύλου: φυσικό, γυαλισμένο, αντίκα, λακαρισμένο ή βερνικωμένο.

6711
8004050028504
4,01 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Alcohols, c9-11-branched, ethoxylated, Fatty acids, c8-18 and c18-unsatd., potassium salts, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Sodium sulfite, Tetrasodium edta, Potassium citrate, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Colorants, Sodium sulfate, Bht, Methylchloroisothiazolinone , methylisothiazolinone, Allergens (reg. 648/2004/ec): Linalool, butylphenyl methylpropional.Προσοχή! Εύφλεκτο. Μακριά από παιδιά. Δοχείο υπό πίεση. Να προφυλάσσεται από τις ηλιακές ακτίνες και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50°C. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά την χρήση. Μακριά από πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε, μην αναπνέετε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
BOLTON HELLAS A.E.B.E.. Μιχαλακοπούλου 91, ΤΚ 115 28 Αθήνα, Τηλ.: 210 4897800, E-mail: mail@boltonhellas.boltongroup.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Overlay κρέμα επίπλων 250ml

Το Overlay για έπιπλα crema, είναι μια πολύτιμη, απαλή, πλούσια κρέμα, ιδανική για την περιποίηση των επίπλων σας και κάθε άλλης ξύλινης επιφάνειας.

Τιμή 3,79 €

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €

Casablanca υγρό βερνίκι υποδημάτων καφέ 75ml

CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τα υποδήματά σας με ένα λαμπερό και μοναδικό τρόπο. Η απαλή αίσθηση και η ανθεκτική σύνθεσή του θα κάνουν τα υποδήματά σας να δείχνουν σαν καινούρια. Με το CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML, θα ξεχωρίσετε και θα δώσετε μια φρέσκια νότα στο ντύσιμό σας.
Τιμή 1,76 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr

Τα Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr της εταιρίας Haribo είναι μια γλυκιά απόλαυση που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια υφή, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με τη γλυκιά γεύση τους. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,97 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 60τεμ

Τα Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 60τεμ είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με αντιβακτηριδιακή δράση και αρωματική φρεσκάδα ωκεανού, αυτά τα πανάκια θα σας προσφέρουν μια αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο για εσάς και την οικογένειά σας.
Τιμή 2,33 €

Omay αποσμητικό χώρου λεβάντα 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €