• Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 1
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 2
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 3
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 4
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 5
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 6
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 1
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 2
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 3
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 4
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 5
  • Overlay κρέμα επίπλων 250ml Overlay - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOverlay

Overlay κρέμα επίπλων 250ml

Το Overlay για έπιπλα crema, είναι μια πολύτιμη, απαλή, πλούσια κρέμα, ιδανική για την περιποίηση των επίπλων σας και κάθε άλλης ξύλινης επιφάνειας.

10779
8004050009060
3,79 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Alcohols, c9-11-branched, ethoxylated, Fatty acids, c8-18 and c18-unsatd., potassium salts, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Sodium sulfite, Tetrasodium edta, Potassium citrate, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Colorants, Sodium sulfate, Bht, Methylchloroisothiazolinone , methylisothiazolinone, Allergens (reg. 648/2004/ec): Linalool, butylphenyl methylpropional.
Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.
Πιέστε τα άκρα του πώματος ασφαλείας όπως δείχνουν τα βέλη.
Ρίξτε την κρέμα πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να γυαλίσετε.
Απλώστε και τρίψτε με ένα μαλακό πανί.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μακριά από παιδιά.

Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων: 210-7793777.
Περιέχει benzisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Στοιχεία Προμηθευτή
BOLTON HELLAS A.E.B.E.. Μιχαλακοπούλου 91, 115 28 Αθήνα, Τηλ.: 210 4897800, E-mail: mail@boltonhellas.boltongroup.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml

Το Camel, εδώ και 80 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της περιποίησης των υποδημάτων. Σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα όλων των υποδημάτων.Η αυτογυάλιστη πάστα Camel, βάφει, προστατεύει, τρέφει και γυαλίζει φυσικά το δέρμα. Χρώμα Μαύρο.

Τιμή 2,53 €

Pronto καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml

Το Pronto καθαριστικό καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα ξύλινα έπιπλα και επιφάνειες σας πάντα λαμπερά και προστατευμένα. Με την εξαιρετική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα δίνει ένα φρέσκο, αρωματικό άρωμα σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το Pronto καθαριστικό καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml τώρα και αφήστε τα προϊόντα σας να λάμψουν!
Τιμή 4,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €

Roshen johnny krocker γκοφρετάκια γάλακτος μωβ 1kg

Τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια γάλακτος μωβ 1kg είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε στιγμές γλυκιάς απόλαυσης. Με την απαλή γεύση του γάλακτος και το υπέροχο μωβ χρώμα, αυτά τα γκοφρετάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που σας προσφέρουν τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια!
Τιμή 8,70 €

Νίκη αλάτι ψιλό 500gr

Αλάτι ψιλό σε σακουλάκι της σειράς Νίκη από την εταιρεία Κάλας. Είναι θαλασσινό, ιωδιούχο και απόλυτα καθαρό. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι.

Τιμή 0,16 €

Svim κρεμαστράκι βεντούζα 4τεμ

Κρεμαστράκια της εταιρείας Svim τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Τοποθετούνται με βεντούζα και έτσι δε θα χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες, ενώ παράλληλα μπορείτε να τα αφαιρείτε και να τα μετακινείτε κάθε στιγμή χωρίς να αφήνετε ίχνη ή τρύπες.

Τιμή 1,84 €