• Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 1
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 2
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 3
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 4
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 5
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 6
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 7
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 8
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 1
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 2
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 3
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 4
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 5
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 6
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 7
  • Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml Camel - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCamel

Camel πάστα υποδημάτων μαύρο 40ml

Το Camel, εδώ και 80 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της περιποίησης των υποδημάτων. Σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα όλων των υποδημάτων.Η αυτογυάλιστη πάστα Camel, βάφει, προστατεύει, τρέφει και γυαλίζει φυσικά το δέρμα. Χρώμα Μαύρο.

6492
5201314077367
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης
ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Εύφλεκτο στερεό.
Περιέχει: Αιθυλομεθυλοκετοξίμη, Κολοφώνιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.
Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να φοράτε προστατευτικά γάντια. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι Αθήνα, Tηλ: 210 6173000 - Fax: 210 6197081, e-mail: info@sarantis.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Casablanca υγρό βερνίκι υποδημάτων καφέ 75ml

CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τα υποδήματά σας με ένα λαμπερό και μοναδικό τρόπο. Η απαλή αίσθηση και η ανθεκτική σύνθεσή του θα κάνουν τα υποδήματά σας να δείχνουν σαν καινούρια. Με το CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ 75ML, θα ξεχωρίσετε και θα δώσετε μια φρέσκια νότα στο ντύσιμό σας.
Τιμή 1,76 €

Casablanca υγρό βερνίκι υποδημάτων μαύρο 75ml

CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας παπούτσια. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή τους και να τα κάνετε να λάμπουν σαν καινούργια. Η μαύρη απόχρωση προσθέτει έναν διακριτικό και κομψό χαρακτήρα, κάνοντας τα υποδήματά σας να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αποκτήστε το CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα απλό βήμα.
Τιμή 1,76 €

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 500ml

Το DETTOL SPRAY SURFACE CLEAN 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό των επιφανειών σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο. Μην αφήνετε τη βρωμιά να επικρατήσει, αγοράστε το DETTOL SPRAY SURFACE CLEAN 500ml τώρα και διατηρήστε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές.

Τιμή 2,27 €

Overlay κρέμα επίπλων 250ml

Το Overlay για έπιπλα crema, είναι μια πολύτιμη, απαλή, πλούσια κρέμα, ιδανική για την περιποίηση των επίπλων σας και κάθε άλλης ξύλινης επιφάνειας.

Τιμή 3,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml

Το Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml της εταιρίας Powerade είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείτε μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή μια κουραστική μέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του mountain blast και την ισορροπημένη σύνθεσή του, το Powerade σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε
Τιμή 1,16 €

Τοπ μηλόξυδο 350ml

Το ΤΟΠ Μηλόξιδο κρύβει ένα μυστικό: φτιάχνεται από τον χυμό προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα οξέα του μηλόξιδου αυξάνουν τις καύσεις και περιορίζουν την πρόσληψη λίπους γύρω από την κοιλιά και τη μέση. Επίσης έχει θετική δράση στην «κακή» χοληστερόλη. Το μηλόξιδο, χάρη στη διακριτικά όξινη γεύση του, είναι εξαιρετικό για ψάρια ή θαλασσινά και για γλυκόξινες σαλάτες. Συνδυάζεται εύκολα με σοταρισμένα λαχανικά, σάλτσες BBQ και οστρακοειδή. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 500 ml και σε PET 350 ml, με 6% οξύτητα.

Τιμή 1,36 €

Uniglass 91600/d01 ποτηρι γυαλινο coffee time on ice 29cl 3τεμ

Ζήσε την απόλαυση του καφέ σου στον πιο στιλάτο τρόπο με τα γυάλινα ποτήρια Uniglass Coffee Time on Ice! Με χωρητικότητα 29cl και μοναδικό design, θα κάνουν την κάθε σου ποτηριά απόλαυση. Απόκτησέ τα τώρα σε σετ των 3 τεμαχίων και απόλαυσε τον καφέ σου με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 4,88 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

El greco φιάλη υγραερίου CV470 Plus μπεζ 450gr

Η φιάλη EL GRECO 450gr σε μπεζ χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ στο χώρο σας. Η μπεζ απόχρωση της φιάλης ταιριάζει εύκολα με οποιαδήποτε διακόσμηση και θα κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας. Αποκτήστε τη φιάλη EL GRECO τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 7,08 €