• AROXOL GEL PRO ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ 10gr.  - 1
  • AROXOL GEL PRO ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ 10gr.  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol σύριγγα για μυρμήγκια gel 10gr

Το AROXOL GEL PRO ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ 10gr είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα των μυρμηγκιών με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Μην αφήσετε τα μυρμήγκια να χαλάσουν την ηρεμία σας στο σπίτι σας, αποκτήστε την συρίγγα AROXOL GEL PRO και λύστε το πρόβλημα με ένα μόνο κλικ!
40719
5290049026986
10,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ

Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των ταμπλετών, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, απομακρύνουν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν. Ακόμη και εκείνα τα έντομα που τυχών έχουν παραμείνει μέσα στον χώρο, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Τιμή 0,71 €
Teza extra εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Teza - 1 Teza extra εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Teza - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Teza extra εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml

Το ΤΕΖΑ Extra Spray εξολοθρεύει άμεσα κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Κανονική τιμή 3,93 € Τιμή 3,74 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

Τιμή 2,72 €

Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml

Το Baygon® εξοντώνει κατσαρίδες και αυγά, μυρμήγκια, αράχνες, σκνίπες, σφήκες. Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε ειδικά για έρποντα έντομα. Έχει μια ανανεωμένη φόρμουλα που υποστηρίζεται από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

Τιμή 4,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήβη αναψυκτικό σόδα 6x330ml

Η σόδα αποτελεί ιδανική επιλογή για τη συνοδεία ή ολοκλήρωση ενός γεύματος αλλά και για την ανάδειξη της γεύσης ενός ποτού.

Τιμή 2,21 €

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 3,14 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,90 €