• Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml

42289
5201137062373
2,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol για βαδιστικά & ιπτάμενα έντομα spray dual action 300ml

Η Aroxol dual action 300ml είναι το τέλειο προϊόν για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη διπλή της δράση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις μύγες και τα κουνούπια, προσφέροντας σας ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα ενοχλητικά έντομα να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, επιλέξτε την Aroxol dual action 300ml για αποτελεσματική προστασία και ηρεμία.
Τιμή 3,14 €

Teza εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με ανταλλακτικές ταμπλέτες 20τεμ

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40m³. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Τιμή 4,73 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ

Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των ταμπλετών, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, απομακρύνουν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν. Ακόμη και εκείνα τα έντομα που τυχών έχουν παραμείνει μέσα στον χώρο, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Τιμή 0,71 €

Teza εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 14τεμ

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40 κυβικών μέτρων. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Τιμή 1,60 €

Aroxol εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με ταμπλέτες για 30 νύχτες

Eντομοαπωθητικά Πλακίδια. Απομακρύνουν κουνούπια και σκνίπες. Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (και των κουνουπιών Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στο χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν. Χρησιμοποιούνται με ειδική ηλεκτρική συσκευή με μεταλλική επιφάνεια, όπως η συσκευή LMH05. Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40 κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα). Η συσκευή με διακόπτη και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας, είναι διπλής χρήσης κατάλληλη και για το AROXOL υγρό εντομοαπωθητικό.

Τιμή 5,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Hell καφές salted caramel 250ml

Η Hell energy coffee salted caramel 250ml είναι ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσης καφέ και καραμέλας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα ροφήματα. Η ενέργεια που προσφέρει αυτό το προϊόν θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να αντιμετωπίσετε την κάθε μέρα με αισιοδοξία και διάθεση. Απολαύστε το και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,02 €

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €

Misko ταλιατέλλες 500gr

Είναι ο ιδανικός σας σύµµαχος για σπέσιαλ συνταγές γιατί, µέσα από την ασύγκριτη νοστιµιά και την ξεχωριστή εµφάνιση που προσφέρει στο πιάτο, αναδεικνύει το µαγειρικό σας ταλέντο. Οι ταλιατέλλες έχουν σχήµα φωλιάς, µοιάζουν µε τα λαζάνια και µαγειρεύονται στο φούρνο σε συνταγές σουφλέ και ογκρατέν αλλά και στην κατσαρόλα µε κόκκινες και άσπρες σάλτσες. Ταιριάζουν και στις σαλάτες! Οι επιλογές είναι τόσες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των σπέσιαλ στιγµών σας!

Τιμή 1,89 €

Lupo υγρο πλυντηρ,ρουχων 3lt ροζ

Ανανεωτικό, αρωματικό, αποτελεσματικό. Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων 3lt σε ροζ χρώμα θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά σαν καινούργια. Η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το Lupo τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,14 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml

Η Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Με τη φρέσκια νότα του λεμονιού και την εκλεπτυσμένη αίσθηση των 60 βαθμών, αυτή η κολώνια θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αισθημάτων. Αφήστε το άρωμα να σας συνοδεύει καθημερινά και να αναδείξει τον πραγματικό εαυτό σας. Αποκτήστε την Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωμάτων!
Τιμή 1,79 €