• Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 6
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ Aroxol - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

12888
5201137263275
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
D-Allethrin 4,50%, Piperonyl Butoxide 4,50%, B.H.T. 1,70%, Kerosene 3,74%, Άρωμα 0,50%, Χρώμα (Μπλε) 0,06%, Χαρτί 84,00%, Συνοδά Technicals 1,00%.
Οδηγίες Χρήσης
Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40 κυβικών μέτρων και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα). Για μεγαλύτερους χώρους χρησιμοποιήστε περισσότερο πλακίδια και συσκευές στην ίδια αναλογία.
- Για εξωτερικούς χώρους μπορείτε να χρησιμοποίησετε περισσότερο πλακίδια, τοποθετώντας το γύρω από το χώρο που θέλετε να προστατεύσετε.
- Βάλτε ένα πλακίδιο στη μεταλλική επιφάνεια της ειδικής ηλεκτρικής συσκευής, τοποθετήστε τη συσκευή κοντά σε ανοιχτό παράθυρο και συνδέστε την με το ρεύμα (2200-2400).
-Στην αρχή και μόνο για λίγα λέπτο, μπορείτε να έχετε το δωμάτιο κλειστό, εφόσον δεν υπάρχουν σ' αυτό άτομα.
- Το φως δεν επηρεάζει την απόδοση των πλακιδίων.

1. Tα πλακίδια AROXOL MAT μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με την συσκευή M289 FLY του AROXOL LIQUID για υγρό ή πλακίδια, τοποθετώντας ένα πλακίδιο στο επάνω μέρος της συσκευής, αφού έχετε αφαιρέσει το φιαλίδια.
2. Βάλτε τη συσκευή στην πρίζα.
3. Την επόμενη νύχτα αντικαταστήστε το χρησιμοποιημένο πλακίδιο με ένα νέο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης ή σε περίπτωση εισπνοής. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Αποφεύγετε να αναπνέετε τους ατμούς. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά το χειρισμό. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Χρησιμοποιείτε τα πλακίδια με προσοχή και πάντα με ανοιχτά παράθυρα. Μην αποσυσκευάζετε τα πλακίδια αν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε. Μην αλλάζετε πλακίδιο, όταν η συσκευή συνδέεται με το ηλεκτρικό ρεύμα ή είναι ακόμη ζεστή. Αφήστε την πρώτα να κρυώσει. Κατά την τοποθέτηση των πλακιδίων μην τρώτε, μην καπνίζετε και μη βάζετε τα χέρια σας στα μάτια, στη μύτη και το στόμα. Μην τοποθετείτε τη συσκευή πολύ κοντά ή δίπλα στο κρεβάτι σας. Μην αφήνετε τα παιδιά να πιάνουν τα πλακίδια. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Αποθηκεύετε τα πλακίδια μακριά από τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη σε μέρος δροσερό που δεν το φτάνουν τα παιδιά. Μη σκεπάζετε τη συσκευή με ύφασμα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Hydrocarbons, C12-C16, isoalkanes, cyclic, <2% aromatics, Hydrocarbons, C11-C13, isoalkanes, <2% aromatics.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 21077 93 777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
Κάτοχος έγκρισης - Παρασκευαστής: ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Τ.Θ. 1094, 381 10 Βόλος, Ελλάδα - Τηλ.: 24210 95353, Email: eureka@eureka.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol για βαδιστικά & ιπτάμενα έντομα spray dual action 300ml

Η Aroxol dual action 300ml είναι το τέλειο προϊόν για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη διπλή της δράση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις μύγες και τα κουνούπια, προσφέροντας σας ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα ενοχλητικά έντομα να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, επιλέξτε την Aroxol dual action 300ml για αποτελεσματική προστασία και ηρεμία.
Τιμή 3,14 €

Aroxol για κατσαρίδες & μυρμήγκια spray 2x300ml

Υγρό εντομοκτόνο σε σπρέι από την Aroxol, για έρποντα έντομα όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες. Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα βαδιστικά έντομα και με διάρκεια δράσης μέχρι και 4 εβδομάδες.

Τιμή 7,37 €

Spira green οικολογικό υγρό refill 22,5ml

Υγρό ανταλλακτικό διάρκειας 45 ημερών. Περιέχει 4 φυσικά αιθέρια έλαια (σιτρονέλα, ευκάλυπτο, λεβάντα και λεμόνι). Είναι κατάλληλο για ηλεκτρική συσκευή.

Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Always ultra σερβιέτες normal 9τεμ

Οι σερβιέτες Always Ultra με φτερά παρέχουν 3 λειτουργίες προστασίας.

Απορροφά τα υγρά σε δευτερόλεπτα και κρατά την υγρασία μακριά από την επιδερμίδα σας.

Κλειδώνει τα υγρά και βοηθά στην πρόληψη των διαρροών.

Eξουδετερώνει τις οσμές, προσφέροντάς σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 1,76 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on pink passion 50ml

Το Fa roll-on Pink Passion 50ml είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το μοναδικό του άρωμα και την αντοχή του, σας εξασφαλίζει φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και ευεξίας.
Τιμή 1,43 €