• BAYGON ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 ΔΩΡΟ (LEVANDA)  - 1
  • BAYGON ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 ΔΩΡΟ (LEVANDA)  - 2
  • BAYGON ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 ΔΩΡΟ (LEVANDA)  - 1
  • BAYGON ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 ΔΩΡΟ (LEVANDA)  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBaygon

Baygon υγρό κατά των κουνουπιών ανταλλακτικό με λεβάντα 120 ώρες 2x36ml

Καταπληκτικό αντικουνουπικό αποτελεσματικότητας. Απαλλαγείτε από τα κουνούπια με το BAYGON ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1 1 ΔΩΡΟ (LEVANDA). Αποτελεσματικό και αξιόπιστο προϊόν που θα σας προστατεύσει από τα ενοχλητικά κουνούπια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλήσεις.
36017
5000204093230
7,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Raid εντομοαπωθητικό spray για κουνούπια & μύγες 300ml

Το RAID FLYING χάρη στη σύνθεσή του, σκοτώνει άμεσα τα ιπτάμενα έντομα όπως κουνούπια, κουνούπια "τίγρης", μύγες, φλεβοτόμους (σκνίπες), σφήκες και το έντομο Plodia interpunctella με απευθείας ψεκασμό ενώ προσφέρει υπολειμματική δράση (όταν ψεκάζεται γύρω από πόρτες και παράθυρα) κατά των μυγών και των κουνουπιών.

Τιμή 2,89 €

Raid εντομοκτόνο υγρό ανταλλακτικό για 60 νύχτες 2x36ml

Το Raid εντομοκτόνο είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με ανταλλακτικό για 60 νύχτες και 2x36ml χωρητικότητα, η σύνθεσή του είναι αποτελεσματική και αξιόπιστη. Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά έντομα με το Raid εντομοκτόνο και απολαύστε έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας του σπιτιού σας.
Τιμή 7,50 €

Aroxol για ακάρεα & σκόρους spray 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης, τους σκόρους των ρούχων, τους κοριούς και τους ψύλλους σε κατοικημένους χώρους.

Κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ρούχα, καναπέδες, χαλιά κ.α.

Τιμή 7,55 €

Aroxol σύριγγα για μυρμήγκια gel 10gr

Το AROXOL GEL PRO ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ 10gr είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα των μυρμηγκιών με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Μην αφήσετε τα μυρμήγκια να χαλάσουν την ηρεμία σας στο σπίτι σας, αποκτήστε την συρίγγα AROXOL GEL PRO και λύστε το πρόβλημα με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 10,53 €
Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1 Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ

Οι Pyrox mat εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ είναι η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Με την εξειδικευμένη τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Κανονική τιμή 1,64 € Τιμή 1,60 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!
Τιμή 0,47 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και προστατεύουν από την υγρασία και τη σκόνη. Με τις σακούλες Polybag, μπορείτε να απολαύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,77 €

Omino bianco υγρο αφρος μασσαλιας 37μεζ, 1,48lt

Ανανεωτικός αφρός μάζας για τα λευκά σας ρούχα! Αποκτήστε λαμπερά και άψογα καθαρά ρούχα με τον υγρό αφρό μάζας Omino Bianco. Η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη λάμψη τους και την αίσθηση της φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 5,63 €