• -0,04 €
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 2
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 3
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 4
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 1
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 2
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 3
  • Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ Pyrox - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPyrox

Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ

Οι Pyrox mat εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ είναι η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Με την εξειδικευμένη τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
13305
5201314007999
1,60 €
1,64 €
Έκπτωση -0,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Prallethrin:1,00% w/w (10,00 mg / mat), Βοηθητικές ουσίες: 98,91% w/w.
Οδηγίες Χρήσης
Αποσυσκευάζουμε ένα πλακίδιο και το τοποθετούμε στη θερμαντική επιφάνεια της ειδικής ηλεκτρικής συσκευής.
Τοποθετούμε τη συσκευή κοντά σε ανοικτό παράθυρο και τη συνδέουμε με ηλεκτρικό ρεύμα 220V.
Στην αρχή και μόνο για λίγα λεπτά μπορούμε να έχουμε το δωμάτιο κλειστό, εφόσον δεν υπάρχουν μέσα σε αυτό άτομα.
Αντικαθιστούμε το πλακίδιο όταν αποχρωματιστεί πλήρως. Το αφαιρούμε και εισάγουμε ένα νέο.
Μετά τη χρήση, αποσυνδέουμε τη συσκευή από το ρεύμα.
Το φως δεν επηρεάζει την απόδοση των πλακιδίων.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δηλώσεις Επικινδυνότητας: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Δηλώσεις Προφυλάξης: Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά.
Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Διάθεση του περιεχομένου/ περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Πρώτες Βοήθειες:

Σε Περίπτωση Κατάποσης: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή γιατρό. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό.
Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα αν είναι δυνατό) καθώς και σε κάθε περίπωτση εμφάνισης συμπτωμάτων (ζάλη, δύσπνοια κ.λπ.) ακόμη και ελαφριάς μορφής.
Αντίδοτο: Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Εφαρμόστε συμπτωματική θεραπεία.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.

Συμπληρωματικές Πληροφορίες: Περιέχει Citronellol, Hexyl Cinnamal. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση.
Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο.
Μην αλλάζετε πλακίδιο όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το ηλεκτρικό ρεύμα ή είναι ζεστή. Μην αγγίζετε τη συσκευή με βρεγμένα χέρια ή μεταλλικά αντικείμενα. Μην σκεπάζετε τη συσκευή με ύφασμα ή οποιοδήποτε αντικείμενο όταν βρίσκεται σε λειτουργία.
Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά τον χειρισμό.
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα - Τηλ: 210 6173000, Fax: 210 6197081, Εmail: gr-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Teza εντομοαπωθητικές σπείρες 10τεμ

Σπείρες καιγόμενες με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εξωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κάμπινγκ, κ.λ.π.

Κάθε σπείρα είναι αποτελεσματική για χώρο 10 τετ. μέτρων και η δράση της διαρκεί 4-6 ώρες.

Τιμή 2,20 €

Vapona fik συσκευή εντομοαπωθητική με δώρο 10 ταμπλέτες

Η Vapona fik συσκευή εντομοαπωθητική είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα. Με τις 10 δωρεάν ταμπλέτες που περιλαμβάνονται, θα απολαύσετε μια αποτελεσματική προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα με την Vapona fik συσκευή εντομοαπωθητική και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλήσεις.
Τιμή 3,58 €

Raid κατσαριδοκτόνο spray 300ml

Το Raid Max 1® καταπολεμά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια κ.ά.) και αράχνες ψεκάζοντας τις επιφάνειες απ' όπου διέρχονται. Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 1-6 μήνες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και το είδος του βαδιστικού εντόμου. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας τα έντομα. Σκοτώνει ακόμη και τα αυγά των κατσαρίδων με απευθείας ψεκασμό σε αυτά ή στις κατσαρίδες που τα φέρουν.

Τρόπος εφαρμογής:

Το σκεύασμα είναι αερόλυμα και εφαρμόζεται με υπολειμματικό ψεκασμό των επιφανειών απ'όπου διέρχονται τα έντομα. Ανακινήστε πολύ καλά πριν από τη χρήση και κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση. Ψεκάστε από απόσταση 30εκ. από τις επιφάνειες, μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα. Ψεκάστε κατά μήκος των σοβατεπιών, γύρω από πόρτες και παράθυρα, γύρω από κάδους απορριμμάτων, κάτω από ντουλάπια και σε άλλα σημεία όπου διέρχονται ή μπορεί να κρύβονται τα έντομα. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας στα έντομα.

Τιμή 3,53 €

Spira yellow mat εντομοαπωθητικό φιδάκι 1τεμ

Το Spira yellow mat εντομοαπωθητικό φιδάκι 1τεμ είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα. Με την αποτελεσματική του φόρμουλα, το Spira yellow mat εξουδετερώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα έντομα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον χωρίς ενοχλήσεις. Αποκτήστε το Spira yellow mat τώρα και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από έντομα!
Τιμή 1,41 €

Aroxol για βαδιστικά & ιπτάμενα έντομα spray dual action 300ml

Η Aroxol dual action 300ml είναι το τέλειο προϊόν για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη διπλή της δράση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις μύγες και τα κουνούπια, προσφέροντας σας ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα ενοχλητικά έντομα να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, επιλέξτε την Aroxol dual action 300ml για αποτελεσματική προστασία και ηρεμία.
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Stamos σπανακοτυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια παραδοσιακή γεύση από τον τόπο της Πηλίου. Με φρέσκο σπανάκι και γευστικό τυρί, η γεύση της Stamos σπανακοτυρόπιτας θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε δείμα. Απολαύστε μια νόστιμη και τραγανή πίτα που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τη Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση της!
Τιμή 4,63 €

Whiskas γατοτροφή κροκέτα με τόνο 300gr

Η Whiskas γατοτροφή κροκέτα με τόνο 300gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο τόνο και υψηλής ποιότητας συστατικά, προσφέρει στη γάτα σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Η γεύση και η ποιότητα της Whiskas κροκέτας θα κάνουν τη γάτα σας να τη λατρέψει αμέσως. Αγοράστε τώρα τη Whiskas γατοτροφή κροκέτα με τόνο και προσφέρετε στη γάτα σας μια απολαυστική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,21 €