• Θεώνη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 5lt  - 1
  • Θεώνη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 5lt  - 1

Θεώνη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 5lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Α. Δουζένης χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

9378
5202631111413
73,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Α. Δουζένης χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt

Το Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt από την εταιρία Xenia είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα εκλεπτυσμένο γευστικό ταξίδι. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Xenia εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 72,72 €

Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Ήλιος χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 12,12 €

Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt

Το Ιωνίς ελαιόλαδο κλασικό αποτελεί ένα μείγμα από επιλεγμένα παρθένα ελαιόλαδα και ελαιόλαδα που έχουν υποστεί εξευγενισμό (ραφινάρισμα) στη ραφιναρία της Nutria. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γευστικά προϊόν.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση στη μαγειρική!

Τιμή 14,98 €

Arion food ελαιόλαδο 1lt

Το Arion food ελαιόλαδο 1lt είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, θα απογειώσει κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 12,19 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless point to point χαρτί κουζίνας 100m 950gr Endless - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Endless χαρτί κουζίνας point to point 100m 950gr

Ένα ανθεκτικό χαρτί κουζίνας που δεν αφήνει χνούδια. Συνδυάζει απορροφητικότητα, απαλότητα και τόσο μεγάλη διάρκεια που πραγματικά το κάνει ατελείωτο. Για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Κανονική τιμή 3,12 € Τιμή 3,01 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό μπλε 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Endless, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,87 €

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή του γεύση και την αρωματική του εμπειρία, θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όπου αλλού θελήσετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στις δημιουργίες σας. Αποκτήστε το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικά καλής γεύσης!
Τιμή 2,94 €