• Air wick botanica αρωματικό κέρι island rose 205gr Air Wick - 1
  • Air wick botanica αρωματικό κέρι island rose 205gr Air Wick - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick botanica αρωματικό κερί island rose 205gr

Ζήστε την αίσθηση του νησιώτικου τριαντάφυλλου με το Air Wick Botanica αρωματικό κέρι σε μέγεθος 205gr. Αφήστε το άρωμα της νήσου να διαπεράσει τον χώρο σας και να σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό προορισμό. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της γλυκιάς μυρωδιάς που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αποκτήστε το Air Wick Botanica αρωματικό κέρι island rose 205gr τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία α

35958
5900627092530
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καντήλα μνημείου για κερί

Το καντήλι μνημείου είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου, λάμπα παραφίνης ή κερί.

Τιμή 2,62 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί τριαντάφυλλο & αφρικανικό γεράνι 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,03 €

Air Wick Αρωματικό Κερί σε Βάζο Μήλο και Κανέλα Κεϋλάνης 185gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €

Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο 200gr

Οι Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο συνδυάζουν τη γεύση της μέντας με το δροσερό άρωμα του ευκαλύπτου. Πρόκειται για δροσερές καραμέλες που συνήθως τσιγκουνεύονται για να προσφέρουν ένα αίσθημα δροσιάς και ανακούφισης στο λαιμό και τον αναπνευστικό σας συστηματισμό.

Τιμή 1,38 €

Gliss σαμπουάν supreme length 400ml

Αναγκάζεστε να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε μήνα γιατί είναι ταλαιπωρημένα; Υποφέρετε από λιπαρές ρίζες; Για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητας των μακριών μαλλιών σας, χρειάζεται ένα ειδικό σύστημα περιπόίησης.Η σειρά GLISS SUPREME LENGTH προσφέρει: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΡΙΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ KERATIN SERUM + MICROREPAIR- LIPIDS Η σύνθεσή του με MICROREPAIR- LIPIDS και PEONY ESSENSE αφαιρεί τα υπολείματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμένες άκρες.

Τιμή 3,10 €

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €

Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ

Αισθητική και αποτελεσματική αφαίρεση των τριχών με τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα βήμα εύκολο και γρήγορο. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ομορφιάς χωρίς την ανάγκη για επίσκεψη σε ένα κέντρο αισθητικής. Αγοράστε τώρα τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού για ευαίσθητα πόδια και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία αποτρίχωσης.
Τιμή 5,63 €