• Air Wick Αρωματικό Κερί σε Βάζο Μήλο και Κανέλα Κεϋλάνης 185gr
  • Air Wick Αρωματικό Κερί σε Βάζο Μήλο και Κανέλα Κεϋλάνης 185gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick Αρωματικό Κερί σε Βάζο Μήλο και Κανέλα Κεϋλάνης 185gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

47709
5900627071603
4,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θυμιατό πορσελάνης 06-02151

Η μοναδική ομορφιά και ποιότητα του ΟΕΜ θυμιατό πορσελάνης μπλε θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Με τη λεία επιφάνειά του και το λαμπερό χρώμα του, αυτό το προϊόν θα φωτίσει κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το εκλεπτυσμένο αξεσουάρ και κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στο σπίτι σας!

Τιμή 3,01 €

Chupa chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζεστασιάς στον χώρο σας. Με το γλυκό άρωμα του κερασιού, θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε το υπέροχο άρωμα του Chupa Chups να σας συνοδεύει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,60 €

Ρεσώ αρωματικό μεγάλο 4τεμ

Το Ρεσω αρωματικό maxi 4τεμ 00251 είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε τον χώρο σας με ένα μοναδικό άρωμα. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Με την αξεπέραστη ποιότητα της εταιρίας, το Ρεσω αρωματικό maxi 4τεμ 00251 θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και αρμονίας στον χώρο σας!
Τιμή 1,78 €

Bispol memoria κερί αρωματικό σε ποτήρι 6cm 4x50gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Bispol περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 1,53 €

Bispol καντήλα για κερί λευκό w006

Η Bispol καντήλα για κερί λευκό W006 είναι το τέλειο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά και φινέτσα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία των κεριών στο σπίτι σας!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed κρεμοσάπουνο αργανέλαιο 300ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,24 €

Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg

Η Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει υψηλή διατροφική αξία και γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της εταιρίας Simba εξασφαλίζουν ότι το προϊόν αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας. Αγοράστε τώρα και χαρίστε στη γάτα σας μια υγιή και νόστιμη ?
Τιμή 4,65 €

Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml

Το "Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml" είναι μια συσκευασία σοκολατούχου γάλακτος με περιεκτικότητα σε λίπη 1,5%, και η συσκευασία αυτή περιέχει 200 ml. Το σοκολατούχο γάλα είναι ένα γλυκό και κρεμώδες ποτό που παρασκευάζεται συνήθως από φρέσκο γάλα, κακάο και ζάχαρη.

Τιμή 0,64 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με χωρητικότητα 1,35lt και τρεις θέσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το φαγητό σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Fresh Box φαγητοδοχείο!
Τιμή 2,32 €

Palmolive naturals σαμπουάν με αλόη βέρα 350ml

Το σαμπουάν μαλλιών Palmolive Natural Silky Shine είναι εμπλουτισμένο με αλόη βέρα και πρωτεΐνες μεταξιού που τρέφουν τα μαλλιά σε βάθος από την ρίζα έως τις άκρες αφήνοντας τα απαλά και λαμπερά. Περιέχει ενεργά συστατικά από βιταμίνες φρούτων, αλόη βέρα και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,60 €