• Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 1
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 2
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 3
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 4
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 5
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 6
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 7
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 1
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 2
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 3
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 4
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 5
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 6
  • Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ Always - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ

Η σερβιέτα Always Maxi Night σας χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Προσφέρει προστασία από διαρροές και οσμές, χάρη στο προσεγμένο σχήμα της (φαρδιά στο κέντρο και ακόμη φαρδύτερη στα άκρα) και το υλικό της που εξουδετερώνει τις οσμές.

4518
8001841053806
2,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν δεν πρέπει να απορρίπτεται στη λεκάνη της τουαλέτας.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ. καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Libresse σερβιέτα ultra thin long normal 16τεμ

Η Libresse σερβιέτα ultra thin long normal 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Με την υπογραφή της εταιρίας Libresse, μπορείτε να είστε βέβαιες ότι θα αισθάνεστε άνετα και προστατευμένες όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που παρέχει η Libresse!
Τιμή 2,01 €

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ

Τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ είναι τα ταμπόν που θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και άνεση, χωρίς να νιώθετε τίποτα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας σας με τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ.
Τιμή 1,43 €

Always extra protect long plus σερβιετάκια 44τεμ

Τα σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Long Plus παρέχουν προστασία και φρεσκάδα για να αισθάνεσαι φρέσκια και καθαρή όλη την ημέρα. Με τεχνολογία που εξουδετερώνει τις οσμές και ζώνη απορροφητικότητας, τα Σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Long Plus σάς παρέχουν μεγαλύτερο μήκος για επιπλέον προστασία και φρεσκάδα. Ιδανικά για κολπικές εκκρίσεις ή ως επιπλέον προστασία για ακανόνιστες περιόδους.

Τιμή 3,79 €

Proson Emi Lady σερβιέτες super plus 14τεμ

Proson. Οι σερβιέτες Proson Emi Lady super plus 14τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών του μήνα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, οι σερβιέτες Proson Emi Lady super plus σας εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση όλη μέρα. Αποκτήστε τις τώρα και αισθανθείτε σίγουρες κάθε στιγμή!
Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1 Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ Carioca - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ

Οι Carioca jumbo μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής χονδροί 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ζωγραφικής. Με έντονα χρώματα και εύκολο πλύσιμο, θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητά τους. Αποκτήστε τους τώρα και αναβαθμίστε την δημιουργικότητά σας!
Κανονική τιμή 3,46 € Τιμή 3,30 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 3τεμ 30gr

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, και σίδηρο σε συνδυασμό με την εύπεπτη φύση του, προσφέρουν στον καταναλωτή ένα θρεπτικότατο κολατσιό για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Τιμή 0,48 €

Μπρέτας ελιές καλαμών 1lt

Ελιές καλαμών, με κουκούτσι, συσκευασμένες σε γυάλινο βάζο, για ευκολότερη αποθήκευση και καλύτερη συντήρηση.

Συσκευασία του 1 κιλού.

Τιμή 5,91 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 1lt της Arion food και ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση που θα σας κερδίσει. Με μια γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού, αυτός ο χυμός θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της Arion food.
Τιμή 3,00 €

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ CREAM & BISCUIT 100gr - 18

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ CREAM & BISCUIT 100gr! Η συνδυασμένη γεύση της κρεμώδους σοκολάτας και των τραγανών μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό και να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό!
Τιμή 1,06 €