• WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ  250ml  - 1
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ  250ml  - 2
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ  250ml  - 1
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ  250ml  - 2

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml είναι το απόλυτο μυστικό για να δώσετε ένταση και λάμψη στα μαλλιά σας. Με την ειδική της φόρμουλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας κράτημα και προστασία από το φριζάρισμα, χαρίζοντας σας την αίσθηση της εμπιστοσύνης κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο πάτημα.
36604
4064666045177
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml

Το Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 9,25 €

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML

Ο αφρός WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML θα σας χαρίσει το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει μέγιστο κράτημα και όγκο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του styling. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,38 €

Taft αφρός μαλλιών volume fine hair No4 200ml

Αναζητάτε όγκο και λάμψη για τα λεπτά μαλλιά σας; Η Taft φόρμουλα Volume Fine Hair No4 200ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την ειδική της σύνθεση, υπόσχεται να προσθέσει όγκο στα μαλλιά σας, δίνοντάς τους ένα λαμπερό και υγιές εμφάνιση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για να απογειώσετε το hairstyling σας!
Τιμή 3,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml

Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

1) Προστατεύει το χρώμα: Το έλαιο λιναρόσπορου που περιέxει, βοηθάει στη διατήρηση του xρώματος.

2) Προσφέρει λάμψη με διάρκεια: Εμπλουτισμένο με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB.

3) Θρέφει και προστατεύει την τρίχα: Το πλούσιο συμπύκνωμα θρέψης ενυδατώνει σε βάθος για έντονη απαλότητα και μεταξένιο άγγιγμα.

Τιμή 3,97 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό legend Ronaldo 360ml

Το ULTREX "Legend Ronaldo" είναι ένα πρωτοποριακό σαμπουάν εμπνευσμένο από τον παγκοσμίως διάσημο ποδοσφαιριστή, Cristiano Ronaldo. Αυτό το σαμπουάν συνδυάζει τον κομψό χαρακτήρα του αθλητή με την απόδοση που χρειάζονται τα ανδρικά μαλλιά για να διατηρηθούν υγιή και γεμάτα ζωή.

Τιμή 3,21 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος λεμόνι 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Λεμόνι απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα.

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,90 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67

Το D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού στο μπάνιο σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, το σφουγγάρι αυτό θα σας χαρίσει αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα μπάνιου με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,47 €