• Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml Wella - 1
  • Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml Wella - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWella

Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml

Το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό spray μαλλιών. Με τη δύναμη να προσθέτει έντονο όγκο και να διατηρεί το styling σας αναλλοίωτο για ώρες, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella!
18754
4064666045115
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €
Syoss hair spray ceramide 400ml  - 1 Syoss hair spray ceramide 400ml  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray ceramide 400ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling SYOSS προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Κανονική τιμή 5,30 € Τιμή 4,18 €
  • -1,12 €
  • -1,12 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών volume lift 250ml

Ο αφρός Volume Lift της Syoss, δίνει όγκο και καλύτερο σχήμα στα μαλλιά.

Χαρακτηριστικά

100 % αέρινος όγκος

Anti-flat effect, για σώμα και δύναμη από τη ρίζα

Φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δεν κολλάει, δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 4,49 €

Farcom 888 gel μαλλιών new wave 250ml

Το gel 888 New Wave φορμάρει γρήγορα χωρίς να βαραίνει το μαλλί, εξασφαλίζοντας δυνατό κράτημα που διαρκεί. Δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 1,88 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml είναι το απόλυτο μυστικό για να δώσετε ένταση και λάμψη στα μαλλιά σας. Με την ειδική της φόρμουλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας κράτημα και προστασία από το φριζάρισμα, χαρίζοντας σας την αίσθηση της εμπιστοσύνης κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε λάμψη και τέλεια τραγανότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο απολαυστικά. Αποκτήστε το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,32 €

Εύρηκα baby υγρό απολυμαντικό ρούχων 1lt

Με 100% πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 4,98 €

Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt

Το αρωματικό χώρου Cisne kox τριαντάφυλλο 1lt θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του τριαντάφυλλου να σας συνοδεύει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 9,99 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Farcom 888 gel μαλλιών new wave 250ml

Το gel 888 New Wave φορμάρει γρήγορα χωρίς να βαραίνει το μαλλί, εξασφαλίζοντας δυνατό κράτημα που διαρκεί. Δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 1,88 €