• ARIZONA ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ 330ml - (ΛΕΜΟΝΙ) (SLIM CAN)
  • ARIZONA ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ 330ml - (ΛΕΜΟΝΙ) (SLIM CAN)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArizona

Arizona ice tea μαύρο λεμόνι 330ml

47432
0613008765996
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nektar green ice tea με λεμόνι & στέβια 1,5lt

Το πράσινο τσάι συνδυάστηκε με το λεμόνι προσφέροντας μία έκρηξη ενέργειας, δροσιάς και απόλαυσης που τονώνει όλες τις ώρες της ημέρας.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

Bubble tea ice tea φράουλα & καρπούζι με φούσκες βατόμουρο 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του καλοκαιρινού αναψυκτικού με το BUBBLE TEA 250ML ΦΡΑΟΥΛΑ/ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ! Απολαύστε τη φρεσκάδα της φράουλας και του καρπουζιού σε συνδυασμό με τις αφρώδεις βατομουρόφουσκες που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και δροσιά. Αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν με κάθε γουλιά και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το BUBBLE TEA 250ML ΦΡΑΟΥΛΑ/ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ!
Τιμή 1,98 €

Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt

Το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του τσαγιού θα σου δώσουν τη δροσιά και την ενέργεια που αναζητάς.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

Bubble tea ice tea ροδάκινο με φούσκες μάνγκο 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ! Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ροδακίνου με την εκλεπτυσμένη γεύση του μάνγκο και τις απαλές φούσκες που θα σας καθηλώσουν. Αφεθείτε σε μια μοναδική γευστική εμπειρία και απολαύστε το BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ τώρα!
Τιμή 2,00 €

Fuze tea τσάι με αλόη & φράουλα 500ml

Αναζωογονητικός συνδυασμός αλόης και φράουλας σε ένα δροσιστικό τσάι 500ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που σας προσφέρει το FUZETEA ΤΣΑΙ και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt

Χρυσό χρώμα με αρώματα φρεσκάδας ρετσινιού και κίτρινων φρούτων , δροσερή οξύτητα με ελαφρύ σώμα και επίγευση μεγάλης διάρκειας. Σαββατιανό 80% – Ροδίτης 20%

Τιμή 3,80 €

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €

Έβγα trendy κρουασάν κεράσι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν κεράσι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση κεράσι.

Τιμή 0,53 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €