• Pantene conditioner vita glow volume 200ml Pantene - 1
  • Pantene conditioner vita glow volume 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner vita glow volume 200ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερά και όγκο που διαρκεί με το Pantene conditioner vita glow volume 200ml. Αφήστε τα μαλλιά σας να ακτινοβολούν με υγιή λάμψη και απίστευτο όγκο όλη μέρα. Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε με αυτό το εκπληκτικό προϊόν Pantene.
38331
8001841216102
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner spray aqua revive 200ml

Το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική λύση για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Επιπλέον, η ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στα μαλλιά σας θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφη και αυτοπεποιθητική. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της Schwarzkopf Gliss και
Τιμή 4,62 €

Gliss conditioner spray colour perfection 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (COLOR PERFECTION) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη διατήρηση και ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών σας, προσφέροντας ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και εύκολα στο χειρισμό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 4,62 €

Dorothy mil μαλακτική κρέμα για ξηρά & βαμμένα μαλλιά με αντλία 400ml

Η DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml είναι η ιδανική λύση για τα ξηρά και βαμμένα μαλλιά σας. Με την πλούσια σύνθεσή της, προσφέρει εντατική θρέψη και ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά σας μεταξένια και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα την DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 3,21 €

Elvive conditioner nutri-gloss 500ml

Το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Ανανεωμένη λάμψη και μεταξένια απαλότητα με κάθε χρήση. Αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά με το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal.
Τιμή 5,79 €

Pantene conditioner classic care 220ml

Το Pantene conditioner classic care 220ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές ζημιές. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χειρισμό. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με το Pantene conditioner classic care 220ml και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml

Ανακαλύψτε την πλούσια φόρμουλα του Tesori συμπυκνωμένου μαλλακτικού hammam 760ml και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο. Με εξαιρετική σύνθεση που αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ενυδατωμένα, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα αυθεντικό χαμάμ. Αφεθείτε στην αναζωογονητική αίσθηση και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρει το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml.
Τιμή 3,00 €

Zakuska αγγουράκια τουρσί χωριάτικα 800gr

Τα χωριάτικα αγγουράκια τουρσί Zakuska 800gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με τη μοναδική τους γεύση και τη φρεσκάδα τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σκέτα ή προσθέστε τα σε σαλάτες και σάντουιτς για μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της Zakuska.

Τιμή 2,67 €

Smile χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

Ρολό υγείας απο 100% λευκασμένο χημικό πολτό με στρώση 4 φύλλων, απαλά αρωματικό για εξαιρετική απαλότητα με απορροφητική σύνθεση και βελούδινη υφή.

Τιμή 5,04 €

Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ

Ανανεωτικό και πρακτικό, το Ξύλινο κουτάλι 16cm 8τεμ θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το σετ κουταλιών θα δώσει μια φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει στην παρασκευή των αγαπημένων σας φαγητών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό σετ κουταλιών και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,37 €

Προτιμω 500gr, ρυζι καρολινα

Το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα γεύματα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην Ιταλία. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και απογειώστε τα γεύματά σας!
Τιμή 1,22 €