• Φακελος κουμπι α4 πρασινο  - 1
  • Φακελος κουμπι α4 πρασινο  - 1

Φάκελος κουμπί Α4 πράσινος

Αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την οργάνωση σας με τον πράσινο φάκελο κουμπί Α4. Με υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο φάκελος θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε στο γραφείο σας!
19970
5205616263749
0,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οργάνωσή σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό προϊόν όπως αυτό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο εργασίας σας έναν αέρα επαγγελματισμοϱ.
Τιμή 2,45 €

Φάκελος με κουμπί κόκκινος α4

Αποκτήστε τον απαραίτητο εξοπλισμό για το γραφείο σας με τον κόκκινο φάκελο με κουμπί σε μέγεθος Α4 από την εταιρία μας. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κλείσιμο, αυτός ο φάκελος θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απογειώσετε τον εργασιακό σας χώρο!
Τιμή 0,40 €

Κλασέρ πλαστικό μπορντώ 8/32 Α4

Αυτό το κλασέρ πλαστικό μπορντώ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί στο γραφείο σας, επενδύστε σε αυτό το κλασέρ και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει.
Τιμή 2,24 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium είναι η ιδανική λύση για την ταξινόμηση και την προστασία των εγγράφων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium, θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium και α
Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Karuzo κρουασάν cheesecake φράουλα 82gr

Το Karuzo κρουασάν cheesecake φράουλα 82gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Με τη συνδυασμό γεύσης από κρουασάν, cheesecake και φράουλα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,76 €

Κύκνος χυμός τομάτας σε χάρτινο 7% 500gr

Παραδοσιακή πασσάτα με απαλή υφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, συμπυκνωμένη ή αραιωμένη, σχεδόν σε όλα τα φαγητά με βάση τη ντομάτα.

Ιδανική για σπιτικές σάλτσες ζυμαρικών, σάλτσες για πίτσα, για λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,81 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €

Mentos καραμέλες με γεύση μέντα 38gr

Απολαύστε την κλασική Mentos με γεύση μέντα κάθε στιγμή της ημέρας! Η μοναδική τσιχλοκαραμέλα Mentos που έχουν λατρέψει γενιές νέων ανθρώπων, σήμερα συνεχίζει να προσφέρει φρεσκάδα & απόλαυση και μέσα από μια σειρά από καινοτομικές τσίχλες για κάθε στιγμή.

Τιμή 0,63 €