• Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm

Η Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις ευρύχωρες διαστάσεις της, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
18074
5202707002805
5,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη

Η μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η πιατοθήκη θα προσφέρει μια κομψή λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 3,74 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με τα 2 χερούλια 4lt clib-4lt είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με τη μεγάλη της χωρητικότητα 4 λίτρων, σας επιτρέπει να σερβίρετε το αγαπημένο σας ποτό σε μεγάλες παρέες με άνεση. Τα διάφανα υλικά της προσδίδουν μια μοντέρνα εμφάνιση και επιτρέπουν να δείτε το περιεχόμενο με μια ματιά. Με τα 2 χερούλια της, είναι εύκολο να μεταφέρετε τη σαμπανιέρα από την κουζίνα στο τραπέζι χωρίς κίνδυνο αποχύτ
Τιμή 13,14 €

Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm

Ο Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και τις εξαιρετικές του δυνατότητες, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Αποχαιρετήστε το χάος και την ανασφάλεια και αποκτήστε τώρα τον Yonca στεγνωτήρα νεροχύτη για μια κουζίνα που θα ξεχωρίζει!
Τιμή 13,25 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw

Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,33 €

Κουταλοθήκη πλαστική 6 θέσεων

Μια πρακτική κουταλοθήκη 6 θέσεων που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα μαχαιροπίρουνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, αυτή η κουταλοθήκη είναι η ιδανική λύση για την κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) να σας χαρίσει μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,78 €

Knorr σάλτσα έτοιμη μανιταριών 400gr

Η έτοιμη σάλτσα μανιταριών 400gr της Knorr είναι η τέλεια λύση για να δώσετε μια νόστιμη νότα στα φαγητά σας. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ώρες στην κουζίνα. Απλά προσθέστε τη σάλτσα στα μακαρόνια σας ή χρησιμοποιήστε την ως βάση για νόστιμα ορεκτικά. Απολαύστε τη γεύση των φρέσκων μανιταριών με μια μόνο κίνηση.
Τιμή 2,79 €

Pedigree tasty minis μοσχάρι & τυρί 140gr

Η Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr είναι ένα γευστικό σνακ για το αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με νόστιμη γεύση μοσχάρι και τυρί, αυτό το προϊόν θα κάνει το σκυλάκι σας να χορεύει από χαρά κάθε φορά που το δοκιμάζει. Προσφέρει υγιεινή διατροφή και είναι ιδανικό για μικρά σκυλιά. Αποκτήστε τώρα τη Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr και δώστε στον τετράποδο φίλο σας το καλύτερο!

Τιμή 2,07 €

Every Day σερβιετάκια all cotton normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,77 €