• Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm Yonca - 1
  • Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm Yonca - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςYonca

Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm

Ο Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και τις εξαιρετικές του δυνατότητες, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Αποχαιρετήστε το χάος και την ανασφάλεια και αποκτήστε τώρα τον Yonca στεγνωτήρα νεροχύτη για μια κουζίνα που θα ξεχωρίζει!
17819
8697464940427
13,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι

Η Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πιάτα σας οργανωμένα και προστατευμένα. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια αίσθηση τάξης και κομψότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,50 €

Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm

Το Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτό το στραγγιστήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική!
Τιμή 1,07 €

Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm

Η Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις ευρύχωρες διαστάσεις της, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,43 €

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Κύκλωψ κουταλοθήκη συρταριού 32,5x25,5x4,2cm

Η κουταλοθήκη συρταριού Κύκλωψ δημιουργεί την τέλεια τάξη στην κουζίνα σας. Με τις ιδανικές διαστάσεις 32,5x25,5x4,2cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να οργανώσετε τις κουτάλες και πιρούνια σας με έναν εύκολο και λειτουργικό τρόπο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η κουταλοθήκη Κύκλωψ είναι ανθεκτική και διαχρονική, προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που
Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / +40°C

Με το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Με την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων από τον αναλογικό δείκτη, θα είστε πάντα σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία. Αποκτήστε το Θερμόμετρο ψυγείου αναλογικό -25°C / 40°C τώρα και διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 2,18 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Barilla λινγκουίνι ολικής άλεσης 500gr

Η Barilla Ολικής Linguine 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές και νόστιμες γεύσεις. Με τη μοναδική ποιότητα της Barilla και την πλούσια γεύση της ολικής λιγκουίνι, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη με το αγαπημένο σας σάλτσα και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
Τιμή 1,78 €

Gliss σαμπουάν total repair 250ml

Το Gliss σαμπουάν total repair 250ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήστε το Gliss σαμπουάν total repair να φροντίσει τα μαλλιά σας και να σας χαρίσει την αίσθηση της υγιεινής και της ομορφιάς κάθε μέρα.
Τιμή 2,84 €