• BARILLA ΟΛΙΚΗΣ LINGUINE 500gr  - 1
  • BARILLA ΟΛΙΚΗΣ LINGUINE 500gr  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla λινγκουίνι ολικής άλεσης 500gr

Η Barilla Ολικής Linguine 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές και νόστιμες γεύσεις. Με τη μοναδική ποιότητα της Barilla και την πλούσια γεύση της ολικής λιγκουίνι, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη με το αγαπημένο σας σάλτσα και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
35687
8076809575546
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barilla conchiglie rigate No93 500gr

​Μακαρόνια σε σχήμα κοχυλάκι από την εταιρεία Barilla, από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Το ιδιαίτερο του σχήμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μοντέρνων πιάτων. Απαιτούμενος χρόνος βρασμού: 6'.

Τιμή 1,24 €

Melissa πέννες 500gr

Οι Πέννες Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, οι Πεννες έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα.

Τιμή 1,16 €

Μάκβελ πέννες 3kg

Οι Μάκβελ πέννες 3kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της καλής γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, αυτές οι πέννες θα σας καταπλήξουν με την απίστευτη γευστική εμπειρία που προσφέρουν. Αφήστε τις Μάκβελ πέννες να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε τις σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τις Μάκβελ πέννες 3kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 6,61 €

Θράκη παραδοσιακές παπαρδέλες λαχανικών 500gr

Ταλιατέλες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.

Τιμή 2,14 €

Rummo conchiglioni rigati no147 500gr

Τα conchiglioni rigati no147 500gr της Rummo είναι ιδανικά για τις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα της Rummo, τα ζυμαρικά αυτά θα σας προσφέρουν μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της ιταλικής κουζίνας στο σπίτι σας!
Τιμή 2,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml

Το Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml της εταιρίας Vam Gas είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστο και αποτελεσματικό προϊόν. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει γρήγορη ανάφλεξη και μακρά διάρκεια. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις αναπτήρες σας - επιλέξτε το Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml της Vam Gas και απολαύστε την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ατέλειωτες στιγμές ανάφλεξης!
Τιμή 1,60 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40 είναι ένα όμορφο και συμβολικό κερί που χρησιμοποιείται σε τελετές μνημόσυνων για να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων που έχουν φύγει. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, τη θερμότητα και τη ζωή, ενώ το αρωματικό κερί προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας στον χώρο.

Τιμή 0,95 €

Agrino φακές ψιλές 500gr

Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φώσφορο και μαγγάνιο, οι ελληνικές Φακές Ψιλές Agrino, εκτός του ότι είναι θρεπτικές, αποτελούν και εγγύηση για ένα νόστιμο γεύμα.

Τιμή 2,12 €

Arion food δημητριακά νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr της Arion food είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και θρεπτικότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food και ανακαλύψτε τα οφέλη για την υγεία σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια φρέσκια και υγιεινή επιλογή για το πρωινό σας!
Τιμή 1,76 €