• Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ Swiffer - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 34 τεμαχίων της εταιρείας Swiffer. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

36526
8001841945019
7,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda microfibre πετσέτες καθαρισμού recycled 3τεμ

Οι Vileda microfibre πετσέτες καθαρισμού recycled 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν αποτελεσματικό και οικολογικό τρόπο καθαρισμού. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα των υφασμάτων microfibre, αυτές οι πετσέτες εξασφαλίζουν λαμπερά αποτελέσματα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή να καταστρέφουν τις επιφάνειες. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Vileda, αυτές οι πετσέτες αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι.
Τιμή 6,29 €

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
Τιμή 5,34 €

Status hand dusters φτερό ξεσκονίσματος με λαβή & ανταλλακτικά 5τεμ

Το φτερό ξεσκονίσματος της εταιρείας Forkal, αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό μικρών και μακρόστενων επιφανειών, καθώς μπορεί να εισχωρήσει σε γωνίες και χαραμάδες απαλλάσσοντάς σας από κάθε ίχνος τρίχας και σκόνης. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ανταλλακτικά πανάκια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης ύστερα από μακροχρόνια χρήση.

Τιμή 2,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά καρύδα Ινδιών 500gr

Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Καγιά, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.

Τιμή 2,16 €

Divella λαζάνια 500gr

Το Divella λαζάνια 500gr είναι η τέλεια επιλογή για νόστιμα και γρήγορα γεύματα στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την εξαιρετική γεύση του, θα ενθουσιαστείτε με κάθε δείγμα. Απολαύστε τη γεύση της Ιταλίας με το Divella λαζάνια 500gr και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα νόστιμα γεύματα για όλη την οικογένεια.
Τιμή 2,71 €

Always classic normal σερβιέτες 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά Classic Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,60 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου κλασικό spray 750ml

Το Viakal Classic είναι ιδανικό για να αφαιρείτε ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα και για να καθαρίζετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα σας. Η συχνή χρήση του Viakal προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 4,43 €