• ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ  - 1
  • ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ  - 1

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ 100τεμ

Τα ξύλινα κουταλάκια 100 τεμαχίων είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μοντέρνο νοικοκυριό. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτά τα κουταλάκια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο φαγητό σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και την ανθεκτικότητά τους, θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
38821
5214002309060
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ (8116)

Ανανεώστε την σειρά σας με το μοντέρνο και κομψό ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ (8116) από την εταιρία μας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το ανοιχτήρι για μπουκάλια θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια. Με κομψό μαύρο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, αυτό το ανοιχτήρι είναι ο τέλειος σύντροφος για τις στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα! Μείνετε στυλάτοι και πάντα έτοιμοι γι
Τιμή 3,10 €

Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα

Η κανέλα Crystal 1kg της εταιρίας Tulip είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μαγέψει με την αρωματική του ευωδιά. Με την πρώτη γεύση, θα νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ποιότητας που προσφέρει αυτή η καραμέλα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους αγαπημένους σας σε μια ξεχωριστή στιγμή γεύσης και απόλαυσης. Αγοράστε τώρα την κανέλα Crystal 1kg της Tulip και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
Τιμή 5,86 €

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ olivia (402)(20.4cm)

Το πηρούνι φαγητού Olivia είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γεύματά σας με άνεση και στυλ. Με μήκος 20.4cm, αυτό το πηρούνι είναι ιδανικό για κάθε είδους φαγητό, ενώ η κομψή του σχεδίαση θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το πηρούνι φαγητού Olivia τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδας ωκεανού 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας που θα κρατήσει για πολλές μέρες. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν τον αέρα του ωκεανού και να αποπνέουν ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι κάθε φορά που τα φοράτε. Με το Lenor συμπ, η φρεσκάδα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Τιμή 3,85 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με μέλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,42 €

Anatoli κανέλλα σε ξύλο 50gr

Ανακαλύψτε την απαλή και ευωδιάζουσα κανέλλα σε ξύλο 50gr από την εταιρία Anatoli. Με την Anatoli κανέλλα, θα δώσετε μια μοναδική νότα γεύσης στις αγαπημένες σας συνταγές. Αφεθείτε στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 2,60 €

Milka μπισκότα με σοκολάτα σε σχήμα αγελάδας 120gr

Ζουμερά μπισκότα Milka σε σχήμα αγελάδας, γεμάτα με την απίστευτα λαχταριστή σοκολάτα της Milka. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα θέλετε όλα! Αγοράστε τώρα και απολαύστε την γλυκιά απόλαυση των Milka μπισκότων με σοκολάτα!
Τιμή 1,30 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €