• Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα  - 1
  • Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα  - 1

Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα

Η κανέλα Crystal 1kg της εταιρίας Tulip είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μαγέψει με την αρωματική του ευωδιά. Με την πρώτη γεύση, θα νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ποιότητας που προσφέρει αυτή η καραμέλα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους αγαπημένους σας σε μια ξεχωριστή στιγμή γεύσης και απόλαυσης. Αγοράστε τώρα την κανέλα Crystal 1kg της Tulip και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
35066
5201036102255
5,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΩΛ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ PC 7x7cm ΑΣΠΡΟ GS-02W

Το τετράγωνο μπωλ PC 7x7cm σε λευκό χρώμα είναι ο τέλειος συνοδός για τον καθημερινό σας καφέ ή το τσάι. Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, αυτό το μπωλ θα δώσει στο τραπέζι σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 1,07 €

ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ HOT WHEELS & BARBIE (4 σχέδια) (40041)

Ανακαλύψτε τη μαγεία των σαπουνοφούσκων με τα Hot Wheels & Barbie! Με 4 μοναδικά σχέδια που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, αυτό το προϊόν θα φέρει χαμόγελα σε κάθε παιδί. Απολαύστε ώρες διασκέδασης και δημιουργίας με τις ατελείωτες φούσκες που θα δημιουργήσετε με το Hot Wheels & Barbie σαπουνοφούσκες! Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μαγική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen milky splash καραμέλες μαλακές με creamy toffee 1kg

Οι Roshen Milky Splash είναι μαλακές καραμέλες με γεύση creamy toffee (καραμέλα με γεύση κρέμας). Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 7,78 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €