• BARILLA ΟΛΙΚΗΣ LINGUINE 500gr  - 1
  • BARILLA ΟΛΙΚΗΣ LINGUINE 500gr  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla λινγκουίνι ολικής άλεσης 500gr

Η Barilla Ολικής Linguine 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές και νόστιμες γεύσεις. Με τη μοναδική ποιότητα της Barilla και την πλούσια γεύση της ολικής λιγκουίνι, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη με το αγαπημένο σας σάλτσα και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
35687
8076809575546
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αβεζ αστράκι ψιλό 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Misko κριθαράκι μέτριο 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.

Τιμή 1,16 €

Misko σπαγγέτι No6 3kg

Απολαύστε την τέλεια γεύση και ποιότητα του Misko σπαγγέτι No6 3kg. Με αυτό το προϊόν, θα μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμα πιάτα μακαρονιών για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την απαράμιλλη ποιότητα της Misko σπαγγέτι No6 3kg και δώστε μια νότα ποιότητας στις γεύσεις του καθημερινού σας τραπεζιού.
Τιμή 6,46 €

Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr

Η Blue Dragon σως γλυκόξινη 390gr της εταιρίας Blue Dragon είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την μοναδική της γεύση, θα ταξιδέψετε στην Ασία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη σε σαλάτες, stir-fries, και ως dipping sauce. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 3,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless σακούλες τροφίμων μικρές 50τεμ

Σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων (polybag). Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαστάσεις: 17x27cm

Τιμή 0,66 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση cookies & cream 497gr

Μείγμα για παγωτό Cookies & Cream ΓΙΩΤΗΣ. Υπέροχο σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία. Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 4,63 €

Αλμωπία αγγουράκι τουρσί από το χωριό 690gr

Το αγγουράκι τουρσί Αλμωπίας 690gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη μοναδική του γεύση και την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού, αυτό το τουρσί θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της Αλμωπίας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,32 €

Roshen γκοφρέτα κακάο & γάλα 216gr

Η Roshen είναι μια γνωστή εταιρεία που παράγει γλυκίσματα και λουκούμια. Από ό,τι φαίνεται, το προϊόν "Roshen γκοφρέτα κακάο & γάλα 216gr" είναι μια συσκευασία γκοφρέτας με γεύση κακάο και γάλα, και το πακέτο έχει καθαρό βάρος 216 γραμμάρια.

Τιμή 1,69 €

Kinder σοκολάτα 8τεμ 100gr

Εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος με γέμιση γάλακτος.

Χάρη στη μοναδική συνταγή της αποτελεί την ιδανική λιχουδιά για παιδιά, σε ατομική συσκευασία.

Τιμή 1,38 €