• Tesori άρωμα karma 100ml Tesori - 1
  • Tesori άρωμα karma 100ml Tesori - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori άρωμα karma 100ml


36536
8008970057521
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κολώνια 60ο με λεμόνι 1lt

Η Κολώνια 60ο με λεμόνι 1lt της εταιρίας Κολώνια 60ο είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται φρέσκος και αρωματισμένος όλη μέρα. Η συνδυασμένη μυρωδιά του λεμονιού με τη διακριτική νότα της Κολώνια 60ο θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε την Κολώνια 60ο με λεμόνι 1lt σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμφάνιση.
Τιμή 8,60 €

Μυρτώ κολώνια με λεμόνι 200ml

Η κλασική κολώνια Μυρτώ με το χαρακτηριστικό της άρωμα λεμονιού που αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 3,18 €

Tesori άρωμα japanese 100ml

Λουλουδενιο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: Παιώνια, εσπεριδοειδή, καμέλια, περγαμόντο και γκρειπ φρουτ. 

Μεσαίες νότες: Τριαντάφυλλο, φρέζια, Oσμανθός, κρίνο της κοιλάδας και γιασεμί.

Νότες βάσης: Πατσουλί, μόσχος και κέδρος.

Τιμή 4,27 €

Tesori άρωμα ayurveda 100ml

Το αιθέριο άρωμα που προσφέρει μια ευεργετική καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση. Οι νότες από ξύλο και κεχριμπάρι, που συνδυάζονται με ένα γλυκό άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού, εμπλουτίζονται από μια έγχυση Patchouli και κέδρου, προσφέροντας μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας.

Τιμή 4,27 €

Miss Sandy κολώνια με λεμόνι 200ml

Η Miss Sandy κολώνια με λεμόνι 200ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αισθάνεται φρέσκια και λαμπερή κάθε μέρα. Η εκλεπτυσμένη αρωματική σύνθεση της θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φινέτσα και γοητεία. Αφήστε το άρωμα του λεμονιού να σας αγκαλιάσει και να σας ανανεώσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την Miss Sandy κολώνια τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με κρεμα μανιταριών και ελαιόλαδο 50gr

Ρυζογκοφρέτες ολικής άλεσης με γεύση μανιταριών. Καλή πηγή ινών με ελαιόλαδο, χωρίς Γλουτένη, xωρίς Συντηρητικά, xωρίς Πρόσθετα Χρώματα.

Τιμή 0,83 €

Sky fire μπρικέτα άνθρακα 10kg

Η Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg είναι η ιδανική επιλογή για το μπάρμπεκιου σας! Απολαύστε τη γεύση του φαγητού σας ψημένου σε αυτήν την ποιοτική μπρικέτα άνθρακα, που θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή της. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg και να αναβιώσετε τις αισθήσεις του καλοκαιριού στο μπαλκόνι ή την αυλή σας!
Τιμή 20,78 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 250gr

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 1,94 €

Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ

Το μεταλλικό σφουγγάρι καθαρισμού είναι πολύ πιο υγιεινό και πέντε φορές πιο ανθεκτικό από ένα ανοξείδωτο ατσάλινο σύρμα. Χάρη στο εσωτερικό σφουγγάρι είναι μαλακό και ξεβγάζεται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τέλεια και αποτελεσματικά τα σκεύη και τα ταψιά σας!

Τιμή 1,39 €

Hell ενεργειακό ποτό strong watermelon 250ml

Υψηλής ποιότητας συστατικά

32mg/100ml περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Πλούσιο σε βιταμίνες Β

Άμεσο “kick”

Χωρίς συντηρητικά

Με υπέροχη καλοκαιρινή γεύση καρπούζι

Τιμή 0,63 €