0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων 500gr

2,18 €
Διαθεσιμότητα: 316 Σε απόθεμα

Χρησιμοποιήστε Calgon σε κάθε πλύση και σε κάθε θερμοκρασία. Με το Calgon μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελάχιστη προτεινόμενη δόση απορρυπαντικού σε περιοχές με μαλακό νερό και να εξοικονομήσετε 25% λιγότερο απορρυπαντικό. Η μοναδική σύνθεση της σκόνης Calgon καταπολεμά τις ζημιές που προκαλεί το σκληρό νερό πριν καν ξεκινήσουν.

DeLux σόδα πλύσεως 500gr

1,08 €
Διαθεσιμότητα: 2391 Σε απόθεμα

Η σόδα πλύσεως της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων gel 750ml

4,50 €
Διαθεσιμότητα: 103 Σε απόθεμα

Αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων σε μορφή gel.

Προστατεύει το πλυντήριο από τα άλατα και τη διάβρωση. Δράση κατά της βρωμιάς και των οσμών.

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου...

9,78 €
Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα

Το Anti Kalk Gel ΕΥΡΗΚΑ εξουδετερώνει τα άλατα του νερού κι έτσι προστατεύει αποτελεσματικά το πλυντήριο, αλλά και τα αγαπημένα σας ρούχα.

Με τη χρήση Anti Kalk Gel ΕΥΡΗΚΑ σε κάθε πλύση, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού, εξοικονομείται ενέργεια, ενώ το πλυντήριο προστατεύεται από φθορές και διατηρείται σαν καινούργιο για πολλά χρόνια. Επιπλέον, τα ρούχα παραμένουν μαλακά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου...

10,06 €
Διαθεσιμότητα: 17 Σε απόθεμα

Αποσκληρυντικό νερού. Προστασία 4 σε 1 για το πλυντήριο και τα ρούχα σας!

Οι νέες ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν αποτελεσματικά όλα τα ζωτικά μέρη του πλυντηρίου, αλλά και τα αγαπημένα σας ρούχα από τα άλατα του νερού! Μια ταμπλέτα Anti-Kalk 4 σε 1 σε κάθε πλύση προστατεύει από τα άλατα, μεγιστοποιώντας την απόδοση του πλυντηρίου και επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας. Καταπολεμούν τις οσμές και τις βρωμιές, απομακρύνοντας τα άλατα και τα υπολείμματα που αποτελούν πηγές δυσοσμίας, ενώ προστατεύουν την αντίσταση, τον κάδο και τις σωληνώσεις του πλυντηρίου διατηρώντας το σαν καινούριο! Οι ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν τις ίνες των ρούχων από το γάριασμα, ενώ χάρη στο ειδικό συστατικό dye-transfer inhibitor, εμποδίζουν τη μεταφορά χρώματος ανάμεσα στα υφάσματα, παρατείνοντας έτσι τη ζωή του ρούχου!

Calgon αποσκληρ πλυντ ρούχων ταμπλέτες 15τεμ

3,82 €
Διαθεσιμότητα: 14 Σε απόθεμα

Η χρήση τού σε κάθε πλήση προστατεύει το πλυντήριο ρούχων απο τη διαμόρφωση αλάτων, τη διάβρωση, τη συσσώρευση βρομιάς και τη δημιουργία δυσάρεστων οσμών.

Έτσι, μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας κατά την πλύση έως και 10%.

Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο χαρτόνι, χρησιμοποιώντας 80% ανακυκλωμένο χαρτί.

Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε...

3,58 €
Διαθεσιμότητα: 288 Σε απόθεμα

Χάρη στα ειδικά συστατικά του, το αποσκληρυντικό Πλυντηρέξ, μαλακώνει το νερό εξουδετερώνοντας τα άλατα που φθείρουν τα ρούχα και το πλυντήριο.

Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr

1,35 €
Διαθεσιμότητα: 544 Σε απόθεμα

Ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξαφανίζει τους λεκέδες. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου...

9,78 €
Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα

Το αποσκληρυντικό πλυντηρίου της εταιρείας Ευρηκα προστατεύει το πλυντήριό σας από τα άλατα μεγιστοποιώντας την απόδοσή του. Καταπολεμά τις οσμές και τις βρωμιές, εξουδετερώνοντας τα άλατα και τα υπολείμματα που αποτελούν πηγές δυσοσμίας. Προστατεύει τα εξαρτήματα του πλυντηρίου οπως την αντίσταση, τον κάδο και τις σωληνώσεις, από βλάβες και φθορές. Παράλληλα, προστατεύει τις ίνες των ρούχων απο το γάριασμα βοηθώντας να παραμείνουν απαλά.

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων...

4,88 €
Διαθεσιμότητα: 125 Σε απόθεμα

Το Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό πλυντήριο ρούχων είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε για να αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά από τα ρούχα σας. Έχει συγκεντρωμένη σύνθεση που δίνει ισχυρή και αποτελεσματική καθαριστική δράση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά.

Για Πλυντήριο Ρούχων

Με Ενεργό Άνθρακα

Αφαιρεί Βρωμιές & Άλατα

Συντηρεί τις Σωληνώσεις

Δεσμεύει τα Υπολείμματα

Μεγάλης Διάρκειας & Λειτουργίας

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου...

8,50 €
Διαθεσιμότητα: 131 Σε απόθεμα

Το Εύρηκα Anti-Kalk, με τη ισχυρή σύνθεσή του, εξουδετερώνει τα άλατα του νερού τα οποία επικάθονται στα ζωτικά μέρη του πλυντηρίου, (αντίσταση, κάδος, κ.λπ.), αλλά και στις ίνες των ρούχων, προκαλώντας φθορές. Με τη χρήση Εύρηκα Anti-Kalk σε κάθε πλύση, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού, εξοικονομείται ενέργεια, ενώ το πλυντήριο προστατεύεται από φθορές και διατηρείται σαν καινούργιο για πολλά χρόνια.

Επιπλέον, τα ρούχα παραμένουν μαλακά και αφράτα σαν καινούργια, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε...

5,68 €
Διαθεσιμότητα: 144 Σε απόθεμα

Χάρη στα ειδικά συστατικά του, το αποσκληρυντικό Πλυντηρέξ, μαλακώνει το νερό εξουδετερώνοντας τα άλατα που φθείρουν τα ρούχα και το πλυντήριο.

Εύρηκα antikalk σκόνη 54gr

0,84 €
Διαθεσιμότητα: 51 Σε απόθεμα
Η σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση των αλάτων από τα ηλεκτρικά σκεύη σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία και λειτουργία χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τη σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr τώρα και απολαύστε καθαρά και αποτελεσματικά αποτελέσματα!

Vanish καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων 2x250ml

10,86 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα
Το Vanish καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων 2x250ml της εταιρίας Vanish είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με τη δύναμη του Vanish, τα ρούχα σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα. Αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ανησυχούν, εμπιστευτείτε το Vanish και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.

Calgon αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων...

32,66 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Οι ταμπλέτες Calgon αποσκληρυντικού νερού πλυντηρίου ρούχων 45τεμ είναι το μυστικό για καθαρά και λαμπερά ρούχα. Αφαιρούν τους άλας και τις αλάτια από το νερό, προστατεύοντας το πλυντήριό σας και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση. Ξεχάστε τις πανωλεθρίες και αφήστε τις ταμπλέτες Calgon να κάνουν τη δουλειά τους. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.

Calgon αποσκληρ πλυντ ρούχων ταμπλέτες 75τεμ

45,20 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε τη μαγεία του Calgon αποσκληρυντή πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 75τεμ και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας! Με μια μόνο ταμπλέτα Calgon, οι ρούχα σας θα παραμείνουν λαμπερά και απαλά, ενώ το πλυντήριό σας θα προστατεύεται από την αλάτωση και τη συσσώρευση αλάτων. Αφήστε το Calgon να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά πλυσίματα χωρίς φόβο για την ποιότητα των ρούχων και τη μηχανή του πλυντηρίου σας. Αποκτ

Calgon αποσκληρ πλυντ ρούχων ταμπλέτες 6x15τεμ

22,91 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Οι ταμπλέτες Calgon αποσκληρυντές πλυντηρίων είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί τους άλατα από το νερό και προστατεύει τη μηχανή πλυντηρίου από την συσσώρευση αλάτων. Απολαύστε άριστα αποτελέσματα πλυσίματος και προστασία για τη μακροζωία του πλυντηρίου σας με τις ταμπλέτες Calgon. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να λάμψουν!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας