• Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 1
  • Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 2
  • Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 3
  • Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 4
  • Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 1
  • Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 2
  • Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 3
  • Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr Πλυντηρέξ - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠλυντηρέξ

Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr

Χάρη στα ειδικά συστατικά του, το αποσκληρυντικό Πλυντηρέξ, μαλακώνει το νερό εξουδετερώνοντας τα άλατα που φθείρουν τα ρούχα και το πλυντήριο.

13334
5201570000383
5,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Μεταξύ άλλων 5-15% EDTA Na και <5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει άρωμα.
Οδηγίες Προφύλαξης
- Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες.
- Μακριά από παιδιά.
- Φυλάσσεται κλειδωμένο.
- Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέστε εμετό.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ενδύματα. Ξεπλύνετε το δέρμα με νερό /στο ντους.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων (210 77937777) ή ένα γιατρό.
Δερματικά εγκαύματα
Στοιχεία Προμηθευτή
ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε., Θέση: Μαργαρίτες 190 11 Αυλώνα - Τηλ: 22950 44241

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ariel υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων active 24τεμ

Τα Ariel Pods 24 4 σε 1 Active 566,4gr είναι το τέλειο προϊόν που θα κάνει τα ρούχα σας να λάμπουν από καθαριότητα. Με την ισχυρή σύνθεσή τους, τα Pods της Ariel διαλύονται άμεσα στο νερό, αφήνοντας πίσω τους ένα εκπληκτικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας με τα Ariel Pods!
Τιμή 10,08 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 54τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 54τεμ είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Αφαιρούν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 54τεμ τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 18,36 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ είναι το τέλειο προϊόν για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια λύση για το πλύσιμο των ρούχων της. Με την υψηλή ποιότητα της Ariel και την ευκολία χρήσης των κάψουλων, τα ρούχα σας θα είναι καθαρά και φρέσκα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τώρα το Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Τιμή 11,91 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 54τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ είναι η τέλεια επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και λαμπερά χρώματα. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και τη διανομή του υγρού, απλά ρίξτε μια κάψουλα στο πλυντήριο και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα άγγιγμα χρώματος. Αποκτήστε τις Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων!
Τιμή 18,36 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods active 12τεμ

Τα Ariel Pods 12 Active 302,4gr είναι η τέλεια λύση για το πλύσιμο σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα που διαρκεί. Αφήνουν τα ρούχα σας αψεγάδιαστα και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα υφάσματα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος!
Τιμή 5,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr

Τα Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση γαρίδας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας σε κάθε περίσταση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,29 €

Fini ζελέ γλώσσα πολύχρωμη 200τεμ

Ζελέ Fini πολύχρωμη γλώσσα 200 τεμαχίων - Ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα πολύχρωμα ζελέ Fini! Με πλούσια γεύση και ζωηρά χρώματα, αυτά τα ζελέ θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Ιδανικά για κάθε περίσταση και για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τα Fini ζελέ πολύχρωμα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 15,09 €