• 3Α ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ 500gr  - 1
  • 3Α ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ 500gr  - 1

3άλφα φασόλια ψιλά 500gr

Τα 3Α ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε θρεπτική αξία στη διατροφή σας. Με μοναδική γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτά τα φασόλια θα σας εντυπωσιάσουν με την απόλυτη φρεσκάδα τους. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σούπες ή ως παρελκόμενο σε κυρίως πιάτα. Αγοράστε τώρα τα 3Α ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ 500gr και ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα που σας αξίζει!

40373
5201399011225
2,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

3άλφα φάβα κομμένη 500gr

Η Φάβα Κομμένη 3αλφα, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων και διαθέτει μία γλυκιά γεύση και κρεμώδη υφή. Είναι το πιο γνώριμο συνοδευτικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας.

Τιμή 2,17 €

Προτιμώ φασόλια μέτρια 500gr

Φασόλια τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών. Μια κούπα φασολιών προσφέρει στον οργανισμό μας 14 γραμμάρια πρωτεϊνών, δηλαδή ίδια ποσότητα που λαμβάνουμε από 60 γραμμάρια κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας. Τα φασόλια δημιουργούν αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση επιπλέον τροφών και ταυτόχρονα περιορίζονται σημαντικά οι θερμίδες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Τιμή 1,47 €

Ωμέγα φακές ψιλές 500gr

Οι ψιλές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως οι γνωστές σε όλους μας Φακές Κοκκινιστές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 1,70 €

Agrino φακές ψιλές 500gr

Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φώσφορο και μαγγάνιο, οι ελληνικές Φακές Ψιλές Agrino, εκτός του ότι είναι θρεπτικές, αποτελούν και εγγύηση για ένα νόστιμο γεύμα.

Τιμή 2,12 €

Agrino φασόλια μέτρια 500gr

Πλούσια σε φυτικές πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και βιταμίνες B1 & B6, τα Φασόλια Μέτρια Agrino αποτελούν πολύτιμο κομμάτι της καθημερινής διατροφής.

Τιμή 2,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs κάψουλες espresso No10 intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Tns πατακι εξωπορτας 40x60cm dmat-7

Το Tns πατάκι εξωπόρτας 40x60cm dmat-7 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας με στυλ και πρακτικότητα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το πατάκι θα κλέψει την παράσταση και θα προστατέψει το δάπεδό σας από τη βροχή, τη λάσπη και τη βρωμιά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 2,90 €

Agros χυμός μήλο 1lt

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 1,24 €

Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt

Χρυσό χρώμα με αρώματα φρεσκάδας ρετσινιού και κίτρινων φρούτων , δροσερή οξύτητα με ελαφρύ σώμα και επίγευση μεγάλης διάρκειας. Σαββατιανό 80% – Ροδίτης 20%

Τιμή 3,80 €

Amita χυμός με μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό μπανάνας. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,95 €