• Dr, beckmann χρωμοπαγιδα 15+5τεμ  - 1
  • Dr, beckmann χρωμοπαγιδα 15+5τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDr. Beckmann

Dr. beckmann χρωμοπαγίδες 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα Dr. Beckmann είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες χρωματικές παρακαταθήκες στα ρούχα σας. Με την εξαιρετική της δράση, τα ρούχα σας θα λάμψουν ξανά σαν καινούρια. Αποκτήστε τώρα τη χρωμοπαγίδα Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
33224
4008455544915
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dr. Magic χρωμοπαγίδες 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα είναι ιδανική για να προλαμβάνει τα ατυχήματα και τις δύσκολες στιγμές κατά το πλύσιμο των ρούχων!

Σε κάθε πλύση τα χρώματα των ρούχων ξεβάφουν προκαλώντας δυσάρεστα ατυχήματα στα ρούχα ενώ ταυτόχρονα χάνουν και τη λάμψη τους.

Με τη σύνθεσή της από φυσικές ίνες η χρωμοπαγίδα προσφέρει διπλή προστασία αφού προλαμβάνει τα ατυχήματα αποχρωματισμού που προκαλούνται από τα χρωματιστά ρούχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χρώματα σε κάθε πλύση για να παραμένουν ζωντανά.

Έτσι επιτρέπει τις μεικτές πλύσεις αφού χάρη στην υφή του διατηρεί το σχήμα του κατά τη διάρκεια της πλύσης ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη απορρόφηση βαφής από το νερό. Το φύλλο είναι η απόδειξη!

Τιμή 2,02 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 20τεμ

Τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τις βρωμιές, που διαχέονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν καινούργια με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις! Επιπλέον, με το ΕΥΡΗΚΑ Color Block, οι πλύσεις γίνονται λιγότερες, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα, κι έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και οικονομία!

Τιμή 3,14 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 15τεμ

Η χρωμοπαγίδα Colour Catcher Max Protect διασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση.

Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρωμιάς.

Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυτικής προέλευσης χωρίς μικροπλαστικά ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τιμή 1,72 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 2σε1 5τεμ

Η Colour catcher χρωμοπαγίδα k2r 2 σε 1 5τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με την εξαιρετική του δράση, μπορείτε να πλένετε τα ρούχα σας με ασφάλεια και να αποφεύγετε τον κίνδυνο ανάμιξης των χρωμάτων. Αποκτήστε το Colour catcher της εταιρίας μας και απολαύστε πάντα φρέσκα και λαμπερά ρούχα!
Τιμή 1,72 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 40τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος ketchup πλαστικό 560gr

Το Κύκνος ketchup πλαστικό 560gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την απαλή του γεύση και την πλούσια συνοχή, θα κάνει κάθε μπιφτέκι ή πατάτες να ξεχωρίζουν. Απολαύστε τη γεύση του Κύκνου και δώστε στα φαγητά σας μια νότα που θα μείνει αξέχαστη.
Τιμή 4,05 €

Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg. Απολαύστε την τραγανή γεύση της βρώμης σε συνδυασμό με τα γλυκά κομμάτια σοκολάτας και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 6,55 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal 50ml

Η Colgate Herbal οδοντόκρεμα 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει τη φρεσκάδα της βοτανικής μέντας με την προστασία της Colgate, προσφέροντας σας μια αναζωογονητική εμπειρία καθημερινά. Αφήστε το υπέροχο άρωμα της Colgate Herbal να σας συνοδεύει κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Τιμή 0,70 €

Snickers σοκολάτα 50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και φιστίκια. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,57 €

Deviltop ποντικοφάρμακο σε σιτάρι sensitive wheat 150gr

Ανανεωμένο Deviltop sensitive wheat 150gr σιτάρι δόλωμα για ποντίκια. Η ιδανική επιλογή για να εξαφανίσετε το πρόβλημα των ποντικιών σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και αποχαιρετήστε το άγχος των επισκευών και των καθαρισμών που προκαλούν τα ποντίκια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,97 €