• Endless value χαρτί υγείας 3φυλλο 10x85gr Endless - 1
  • Endless value χαρτί υγείας 3φυλλο 10x85gr Endless - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτί υγείας value 3φυλλο 10x85gr

Το Endless value χαρτί υγείας 3φυλλο 10x85gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόδοση σε κάθε χρήση. Με μοναδική απορροφητικότητα και απαλότητα, το χαρτί υγείας Endless θα καλύψει κάθε ανάγκη σας, ενώ η προσιτή τιμή του θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης!
24575
5202995010377
3,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Για τους λάτρεις της οικονομίας που δε θέλουν συμβιβασμούς στην ποιότητα, στην απαλότητα και στην απορροφητικότητα.

85 g

17 m/ρολό

133 φυλλα/ρολό

12,5x10 cm

Λευκασμένος Χημικός Πολτός

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr

Το Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Endless χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αγοράστε το Endless χαρτί υγείας σήμερα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Endless.
Τιμή 18,04 €

Save plus χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο 10,5x18cm 36x250τεμ

Το Save Plus χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι και γραφείο. Με τις διαστάσεις 10,5x18cm και τη συσκευασία 36x250τεμ, προσφέρει ανθεκτικότητα και απαλότητα σε κάθε χρήση. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Save Plus χαρτί υγείας για να απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 28,98 €

Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express νουντλς ποτ με μοσχαράκι & μαύρο πιπέρι 85gr

Αυθεντικά ασιατικά νουντλς vegan με μοσχάρι και πιπέρι με λαχταριστή, ελαφρώς πικάντικη συνταγή. Τα σνακ νουντλς είναι πολύ χορταστικά και ετοιμάζονται στη στιγμή, χάρη στην πρακτική συσκευασία που περιέχει και πιρούνι. Έτοιμα σε μόλις 3' λεπτά.

Τιμή 1,95 €

Melissa κριθαράκι μέτριο ολικής αλέσεως 500gr

Τα ζυμαρικά Melissa κριθαράκι μέτριο ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών με χαμηλά λιπαρά.

Τιμή 1,31 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών με ελιές 400gr

Η Barilla σάλτσα ελιάς 400γρ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μαγειρευτό γεύμα. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση ελιάς, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε σπαγγέτι, ζυμαρικά ή όπως ακριβώς σας αρέσει και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής ιταλικής γεύσης στο τραπέζι σας.
Τιμή 2,86 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Frut up αναψυκτικό λεμονάδα 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό λεμονάδα σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και φρουτώδης επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα της λεμονάδας. Η λεμονάδα είναι γνωστή για την ευχάριστη οξύτητά της και το αναζωογονητικό της αρωματικό προφίλ.

Τιμή 0,39 €