• Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr Endless - 1
  • Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr Endless - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτί υγείας centerpull συσκευών 6x600gr

Το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της εταιρίας Endless είναι η τέλεια λύση για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της Endless!
13438
5202995009449
12,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,51 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 4,04 €

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Spira green παιδική εντομοαπωθητική lotion σώματος 100ml

Η παιδική εντομοαπωθητική lotion σώματος 100ml της εταιρίας Spira είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το παιδί σας από τα ενοχλητικά έντομα. Με φυσικά συστατικά και ευχάριστο άρωμα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ήσυχες βόλτες στη φύση με το παιδί σας!
Τιμή 5,00 €

Oriental express νουντλς ποτ με κοτόπουλο & πράσινο κρεμμύδι 85gr

Αυθεντικά ασιατικά νουντλς vegan με γεύση κοτόπουλο και κρεμμύδι. Απολαύστε τα εύκολα και γρήγορα χάρη στη συσκευασία ποτ που περιέχει και πιρούνι. Έτοιμο σε 3΄λεπτά.

Τιμή 1,95 €

Αλμωπία γεμιστές πιπεριές τουρσί από το χωριό 680gr

Οι γεμιστές πιπεριές τουρσί από την Αλμωπία είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαυστικές, τραγανές και γεμάτες με νόστιμο γέμιση, αυτές οι πιπεριές τουρσί είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι. Απόκτησέ τες τώρα και απόλαυσε μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα σε κάνουν να τις λατρέψεις!
Τιμή 3,32 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 500gr

Τα Δημητριακά Δαχτυλίδια με Μέλι της Arion Food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Με την απαλή γεύση του μελιού να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των δαχτυλιδιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτική αξία των δημητριακών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια για μια γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη ?
Τιμή 2,91 €

Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr

Η Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τις αναγκαίες θρεπτικές ουσίες στα πουλιά, ειδικά στα κελαϊδίνια. Η τροφή αυτή περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία των πουλιών και την διατροφή τους.

Τιμή 0,74 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού