• Nava cantonese γουόκ από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση 28cm Nava - 1
  • Nava cantonese γουόκ από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση 28cm Nava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava cantonese γουόκ από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Ανακαλύψτε τη νέα Nava cantonese γουόκ από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση 28cm και εντυπωσιάστε με την ποιότητα και την αντοχή της. Μια επιλογή που θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει ευχαρίστηση και ευκολία καθημερινά.
16529
5205746133448
14,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διαθέτει ελαφρύ σκελετό για εύκολο χειρισμό και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Το συμπαγές, στιβαρό ξύλινο χερούλι του,  εγγυάται σταθερό κράτημα και η αντικολλητική επίστρωση του ταυτόχρονα διασφαλίζει την αντιδιαβρωτική προστασία της επιφάνειας του σκεύους.

Αποτελεί το ιδανικό σκεύος για να επιτύχετε το απόλυτα γευστικό και υγιεινό αποτέλεσμα, καθώς τα τρόφιμα διατηρούν την αυθεντική τους γεύση και τα θρεπτικά τους συστατικά, ενώ απαιτεί ελάχιστη ποσότητα λαδιού κατά το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε κινέζικο ή ποσέ ή στον ατμό, βράστε, τηγανίστε, σοτάρετε με ένα μόνο σκεύος.

Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA.

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων.

Κατάλληλο για όλες τις εστίες: Aερίου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Αλογόνου και Επαγωγικές.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fest magic κρεπιέρα αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 23cm

Η Fest magic κρεπιέρα ηλεκτρική No23 είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε λαχταριστές κρέπες στο άνετο του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Fest, η κρεπιέρα No23 θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή της και την ευκολία χρήσης. Απολαύστε νόστιμες κρέπες σε λίγα λεπτά και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας. Αποκτήστε την Fest magic κρεπιέρα ηλεκτρική No23 τώρα και αναβαθμ

Τιμή 10,75 €

Nava atlas τηγάνι από μαντέμι αντικολλητικό 30cm

Η Nava atlas τηγάνι από μαντέμι αντικολλητικό 30cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με τη μοναδική της τεχνολογία αντικόλλησης, εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και χρήση χωρίς να κολλάει το φαγητό σας. Με το μέγεθος των 30cm, μπορείτε να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Nava atlas τηγάνι από μαντέμι και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργ?
Τιμή 26,88 €

Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm

Το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου αντικολλητικό 20cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική λύση για το μαγείρεμα σας! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η εξαιρετική ποιότητα και η ανθεκτικότητα του τηγανιού Fest chef plus θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Fest chef plus τηγάνι αλουμινίου τώρα!
Τιμή 11,39 €

Fest magic σαχάνι αντικολλητικό νο22

Η σαχάνι Fest Magic είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σεφ που θέλει να μαγειρέψει με άνεση και ευκολία. Με την αντικολλητική επίστρωση νο22, τα φαγητά δεν κολλάνε και μπορείτε να μαγειρέψετε με μηδενική προσκόλληση. Απολαύστε τη μαγειρική χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά, καθώς η σαχάνι Fest Magic είναι εύκολη στον καθαρισμό. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 17,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Elephant κομμάτια πρέτσελς μέλι και μουστάρδα 125gr

Το Elephant κομμάτια πρέτσελς μελι και μουστάρδα 125gr της εταιρίας Elephant είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Η συνδυασμένη γεύση του μελιού και της μουστάρδας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,76 €

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

Τιμή 3,53 €

Barilla rigatoni No89 500gr

Τα μακαρόνια Rigatoni με το κοίλο εσωτερικό τους καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά.

Τιμή 1,24 €