Τάπερ - Δοχεία τροφίμων - Μπωλ - Κουτιά αποθήκευσης

Ενεργά φίλτρα

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το κουτί κατάψυξης Alaska θα κρατήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Alaska κουτί κατάψυξης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 1,48 €

Asil πλαστικό κουτί αποθήκευσης διάφανο με καπάκι 20lt

Το διάφανο πλαστικό κουτί αποθήκευσης 20lt της Asil είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε το χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα αντικείμενά σας ασφαλή και προστατευμένα από τη σκόνη και τη βρωμιά. Είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση ρούχων, παιχνιδιών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων στο σπίτι ή το γραφείο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία που προσφέρει στ?
Τιμή 7,01 €

Bw μπωλάκι 14cm cl 77

Το Bw μπωλάκι 14cm cl 77 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Απολαύστε το φαγητό σας με στυλ και κομψότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μπωλάκια της αγοράς!
Τιμή 0,89 €

Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm

Το Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση και την οργάνωση του χώρου σας. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό και μπορεί να στοιβαστεί για εξοικονόμηση χώρου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια τακτοποιημένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 4,13 €

Colorato σετ bar 4 θέσεων 15,7x10,7x50,5cm

Το Colorato σετ bar 4 θέσεων 15,7x10,7x50,5cm είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στον χώρο σας ένα μοντέρνο και πρακτικό στυλ. Με τις 4 θέσεις του, μπορείτε να οργανώσετε τα ποτήρια και τις φιάλες σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Απογειώστε την εμπειρία των πελατών σας προσφέροντας τους ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 21,58 €

Copper θήκη ζάχαρης 50x80mm 203/7C

Η Copper θήκη ζάχαρης 50x80mm 203/7C είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη ζάχαρη σας φρέσκια και οργανωμένη. Με τις διαστάσεις 50x80mm, αυτή η θήκη προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τη ζάχαρη σας με άνεση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η Copper θήκη ζάχαρης 203/7C είναι ανθεκτική και διαχρονική, ενώ το μοντέρνο της design θα δώσει ένα αισθητικό άγγιγμα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που
Τιμή 2,32 €

Estia μπωλ blue rose 14cm

Μπωλ σερβιρίσματος σε στρογγυλό σχήμα της εταιρείας Estia, κατάλληλο για να σερβίρετε ορεκτικά, σνάκ, φρούτα και γλυκά. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το μπωλ είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τιμή 3,93 €

Estia σαλατιέρα βαθιά blue rose 23cm

Σαλατιέρα της εταιρείας Estia σε μπλε χρώμα, ιδανική λύση για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι, ενώ μπορεί να σταθεί και σε ένα μπουφέ παρουσίασης. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε πλυντήριο πιάτων.

Μήκος: 23cm

Πλάτος: 23cm

Τιμή 12,17 €

Eva φαγητοδοχείο πλαστικό 1,5lt

Το Eva φαγητοδοχείο πλαστικό 1,5lt της εταιρίας Eva είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και άνεση. Με την ανθεκτική ποιότητά του και την εύκολη χρήση, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της μάρκας Eva.
Τιμή 1,22 €

Flexi box κουτί αποθήκευσης πλαστικό τετράγωνο 1,3lt

Το Flexi box κουτί αποθήκευσης πλαστικό τετράγωνο 1,3lt της εταιρίας Flexi είναι η ιδανική λύση για την ταξινόμηση και αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τον ευέλικτο σχεδιασμό του, το Flexi box κουτί θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία που προσφέρει!
Τιμή 1,11 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt lc-524 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των φαγητών σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό κλείσιμο που διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με δύο θέσεις και χωρητικότητα 1 λίτρο, το Fresh box είναι ο ιδανικός σύντροφος για το γρήγορο και υγιεινό γεύμα σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο. Αποκτήστε το τώ?
Τιμή 1,85 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 0,4lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 0,4lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των φαγητών σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την πρωτοποριακή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Fresh Box φαγητοδοχείο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,39 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των φαγητών σας με ασφάλεια και άνεση. Με την προηγμένη τεχνολογία του Fresh Box, μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το Fresh box φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την κορυφαία ποιότητα και λει?
Τιμή 3,06 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3 θέσεων με καπάκι 1lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3 θέσεων με καπάκι 1lt είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Fresh Box, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο διάστημα. Αποκτήστε το Fresh Box φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 2,50 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 1,3lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 1,3lt της εταιρίας Fresh Box είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το εύκολο κλείσιμο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε τα γεύματά σας στη δουλειά, στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκο, υγιεινό φαγητό με το Fresh Box!
Τιμή 1,85 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt της εταιρίας Fresh Box είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να φυλάξετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 3,71 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 2,4lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 2,4lt lc-230 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα μπορείτε να μεταφέρετε τα φαγητά σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το καπάκι του το κάνει ιδανικό για τη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων. Αποκτήστε το Fresh box φαγητοδοχείο σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα π
Τιμή 2,50 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 2,5lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 2,5lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη και τη μεταφορά των φαγητών σας. Με μεγάλη χωρητικότητα 2,5 λίτρων, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα αγαπημένα σας φαγητά όπου κι αν πηγαίνετε. Το καπάκι εξασφαλίζει την ασφάλεια των τροφίμων σας, ενώ η λειτουργική σχεδίαση του κάνει εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό. Αποκτήστε το Fresh Box σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα πο
Τιμή 3,24 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 5,1lt 4τεμ

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 5,1lt 4τεμ της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Με μεγάλη χωρητικότητα και ασφαλές κλείσιμο, αυτά τα φαγητοδοχεία θα κάνουν την αποθήκευση των τροφίμων σας εύκολη και βολική. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε φρέσκα φαγητά κάθε μέρα!
Τιμή 7,04 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml της εταιρίας Fresh Box είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με μια χωρητικότητα 800ml, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για το σχολείο, τη δουλειά ή το ταξίδι σας. Το καπάκι του εξασφαλίζει ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε. Αποκτήστε το Fresh box σήμερα και απολαύστε το φαγητό σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,58 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 1,5lt

Το FRESH BOX ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ 1.5lit - (LC-415) είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο και νόστιμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με χωρητικότητα 1.5 λίτρων, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για τη μεταφορά του φαγητού σας στη δουλειά, στο σχολείο ή σε εκδρομές. Η ποιότητα και η ανθεκτικότητα του προϊόντος θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το FRE
Τιμή 1,85 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με χωρητικότητα 1,35lt και τρεις θέσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το φαγητό σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Fresh Box φαγητοδοχείο!
Τιμή 2,32 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,25lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,25lt της εταιρίας Fresh Box σας προσφέρει την ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας. Με τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το φαγητοδοχείο θα διατηρήσει τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,84 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,5lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,5lt είναι ιδανικό για τη φύλαξη φρέσκων τροφίμων με ασφάλεια και ευκολία. Κρατά τα τρόφιμα σας φρέσκα και αποτρέπει τις διαρροές, ενώ το στρόγγυλο σχήμα του το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε τσάντα γεύματος ή ψυγείο. Αποκτήστε το Fresh Box σήμερα και απολαύστε φρέσκα γεύματα όπου και αν βρίσκεστε!
Τιμή 1,11 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,8lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 0,8lt της εταιρίας Fresh Box είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με την προηγμένη τεχνολογία του Fresh Box, μπορείτε να απολαμβάνετε τα γεύματά σας με την άνεση της γνώσης ότι παραμένουν φρέσκα και ασφαλή. Αγοράστε το Fresh Box σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και την απόλαυση των γευμάτων σας!
Τιμή 1,39 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 2,3lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο με καπάκι 2,3lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Fresh Box, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και νόστιμα. Αποκτήστε το Fresh Box φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 2,32 €

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο 1lt

Το FRESH BOX ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 1lit (LC-105) είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο και νόστιμο. Με την προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον σχεδιασμό του, το FRESH BOX προσφέρει μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Μην αφήνετε το φαγητό σας να χάνει τη φρεσκάδα του - επιλέξτε το FRESH BOX σήμερα και απολαύστε πάντα νόστιμα γεύματα!
Τιμή 1,39 €

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 1,7lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 1,7lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με μεγάλη χωρητικότητα 1,7lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Το τετράγωνο σχήμα του το κάνει εύκολο να το τοποθετήσετε στο ψυγείο σας, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα θα παραμείνουν φρέσκα και απαλλαγμένα από οσμές. Αποκτήστε το Fresh Box τώρα και απολαύστε φρέσκα φαγητά κάθε μ
Τιμή 1,85 €

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 3,3lt 3τεμ

Το Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 3,3lt 3τεμ της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Fresh Box, αυτό το φαγητοδοχείο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την κουζίνα σας και να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 3,89 €

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 4lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 4lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Fresh Box, αυτό το φαγητοδοχείο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Fresh Box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 4lt και να απολαμβάνετε πάντα φρέσκα γεύματα!
Τιμή 3,34 €

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 7,3lt 4τεμ

Το Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 7,3lt 4τεμ της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το ευρύ καπάκι, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα το Fresh box φαγητοδοχείο και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της Fresh Box!
Τιμή 6,86 €

Helio ferretti τσάντα γεύματος spot

Η τσάντα γεύματος Helio Ferretti Spot είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε μέρα! Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική της λειτουργικότητα, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και ευρύχωρη για να χωράει όλα τα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Helio Ferretti Spot τσάντα γεύματος και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!
Τιμή 8,03 €

Hide box κουτί αποθήκευσης ορθογώνιο με καπάκι 10lt

Το Hide box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 10lt sa-315 είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την πρακτικότητά του, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την κουζίνα σας και να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία που σας προσφέρει!
Τιμή 4,55 €

Nava terrestrial ψωμιέρα ξύλινη 8x29x14,5cm

Η Nava terrestrial ψωμιέρα ξύλινη 8x29x14,5cm είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας.

Τιμή 5,29 €

Rattan κουτί αποθήκευσης με καπάκι 5lt

Ανακαλύψτε το πρακτικό και στυλάτο Rattan κουτί αποθήκευσης με καπάκι 5lt από την εταιρία Rattan. Ιδανικό για την τακτοποίηση του χώρου σας και την αποθήκευση μικρών αντικειμένων. Με το όμορφο σχεδιασμό του, θα προσθέσει μια νότα φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και τη λειτουργικότητα που προσφέρει.
Τιμή 2,78 €

Sidirela δοχείο λαδιού πλαστικό με ροή 750ml

Το Sidirela δοχείο λαδιού πλαστικό με ροή 750ml είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη χρήση του λαδιού σας στην κουζίνα. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την εύκολη ροή του, το Sidirela δοχείο θα κάνει τη μαγειρική σας εμπειρία πιο απολαυστική και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινή σας μαγειρική πιο εύκολη και γρήγορη!
Τιμή 1,45 €

Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι για σχολείο-κάμπινγκ

Το Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι είναι ο ιδανικός σύντροφος για το σχολείο ή το κάμπινγκ σας. Με την ποιότητα και την αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, το Sidirela δοχείο θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Η πρακτικότητα του δισκακίου του σας επιτρέπει να έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το Sidirela δοχείο φαγητού τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 4,30 €

Sterk curcubeu φαγητοδοχείο πλαστικό τετράγωνο σετ 4τεμ

Το Sterk curcubeu φαγητοδοχείο πλαστικό τετράγωνο σετ 4τεμ είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Με την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει η εταιρία Sterk, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,81 €

Sterk lia φαγητοδοχείο πλαστικό στρόγγυλο 3 θέσεων 16,5x7cm 3lt

Το φαγητοδοχείο Sterk lia προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και πρακτικότητα για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με τρεις θέσεις και διαστάσεις 16,5x7cm, είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 2,22 €

Sterk maya φαγητοδοχείο στρόγγυλο πλαστικό σετ 4τεμ 0,3+0,6+1,5+2,4lt

Το σετ 4τεμ της εταιρίας Sterk με τα στρόγγυλα πλαστικά φαγητοδοχεία είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφών σας. Με διαφορετικά μεγέθη (0,3lt, 0,6lt, 1,5lt, 2,4lt), μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και οργανωμένα. Είναι ανθεκτικά, εύκολα στη χρήση και τέλεια για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα που σας προσφέρουν!
Τιμή 3,38 €

Sterk θήκη μπαχαρικών πλαστική 2τεμ 15x10x9cm

Η Sterk θήκη μπαχαρικών πλαστική 2τεμ 15x10x9cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με τις διαστάσεις της μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μπαχαρικά σας με τρόπο τακτοποιημένο και εύκολα προσβάσιμο. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο σύγχρονος σχεδιασμός της θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή κουζίνα!
Τιμή 3,58 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 18x12x9cm 1lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 18x12x9cm 1lt είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρατήστε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα και προστατευμένα με αυτό το πρακτικό και ανθεκτικό κουτί αποθήκευσης από την εταιρία Sterk. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή καθημερινότητα!
Τιμή 0,98 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 31x19x12cm 4lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 31x19x12cm 4lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και την πρακτική του λαβή, αυτό το κουτί προσφέρει την τελειότητα στην αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μην αφήσετε την ατέλειωτη μπερδεμένη κατάσταση να σας επηρεάσει - αποκτήστε το Sterk κουτί αποθήκευσης τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή χώρα!
Τιμή 2,52 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 33x20x14cm 5lt

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ και οργάνωση με το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο. Με διαστάσεις 33x20x14cm και χωρητικότητα 5lt, αυτό το κουτί προσφέρει την τέλεια λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας. Η ενσωματωμένη λαβή του κάνει εύκολη τη μεταφορά του, ενώ η ανθεκτική πλαστική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το Sterk κουτί αποθήκευσης τώρα και διατηρήστε τα πράγματά σας οργανωμένα με στ
Τιμή 2,87 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση στον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τις λειτουργικές διαστάσεις του, το κουτί αυτό προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μην αφήνετε το χάος να κυριαρχεί στο χώρο σας, επενδύστε στο Sterk κουτί αποθήκευσης και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή περιβάλλον.
Τιμή 3,51 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 37x23x15cm 8lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 37x23x15cm 8lt είναι ιδανικό για την ταξινόμηση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας με έναν έξυπνο και οργανωμένο τρόπο. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, το κουτί Sterk θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και τα πράγματά σας ασφαλή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 4,08 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και την ευκολία στη μεταφορά χάρη στη λαβή του, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Sterk!
Τιμή 5,66 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x20cm 16lt

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση αποθήκευσης με το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο. Με τις διαστάσεις 44x27x20cm και χωρητικότητα 16lt, αυτό το κουτί προσφέρει την ιδανική λύση για να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση. Η ενσωματωμένη λαβή κάνει τη μεταφορά εύκολη και βολική. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και απολαύστε την τάξη και την λειτουργικότητα που προσφέρει το Sterk κουτί αποθήκευσης.
Τιμή 6,53 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x20cm 20lt

Ανακαλύψτε το απόλυτο εργαλείο οργάνωσης για το σπίτι σας! Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x20cm 20lt είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα και πάντα εύκολα προσβάσιμα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 8,56 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x22cm 25lt

Αυτό το πλαστικό ορθογώνιο κουτί αποθήκευσης της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 50x33x22cm και χωρητικότητα 25lt, αυτό το κουτί προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η ενσωματωμένη λαβή του κάνει εύκολο τον μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που θα φέρει στον χώρο σ
Τιμή 9,14 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή και με ρόδες 66x47x30,5cm 58lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή και με ρόδες 66x47x30,5cm 58lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση στον χώρο σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και τις βολικές ρόδες, θα μπορείτε να μετακινείτε εύκολα και γρήγορα τα αντικείμενά σας από το ένα μέρος στο άλλο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 16,48 €

Sterk τουρτιέρα με καπάκι πλαστική μακρόστενη 45x30x10cm

Η Sterk τουρτιέρα με καπάκι πλαστική μακρόστενη 45x30x10cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τις ιδανικές διαστάσεις, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εντυπωσιακές τούρτες και γλυκά με άνεση και άνεση. Αποκτήστε τώρα την Sterk τουρτιέρα και ανακαλύψτε την χαρά της ζαχαροπλαστικής!
Τιμή 5,48 €

Sterk φαγητοδοχείο για σάντουιτς πλαστικό 18x10x7cm

Το Sterk φαγητοδοχείο για σάντουιτς είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα σάντουιτς σας φρέσκα και νόστιμα. Με τις διαστάσεις 18x10x7cm, αυτό το πλαστικό πορτοκαλί φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για το σχολείο, τη δουλειά ή τις εκδρομές. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Sterk φαγητοδοχείο είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αγοράστε τώρα το Sterk φαγητοδοχείο και απολαύστε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση!

Τιμή 0,93 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σχολείο, το γραφείο, το ταξίδι ή ακόμα και για το σπίτι. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό που είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα φαγητά σας φρέσκα και τακτοποιημένα με στυλ!
Τιμή 0,91 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το φαγητοδοχείο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τα γεύματά σας πιο οργανωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sterk.
Τιμή 1,00 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 16x11x5cm

Ανανεωτικός σχεδιασμός και ανθεκτικότητα είναι μερικές από τις κύριες προτάσεις που προσφέρει το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 16x11x5cm. Ιδανικό για την αποθήκευση και τη μεταφορά των γευμάτων σας, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,69 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 24x11,5x7cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 24x11,5x7cm είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε τα γεύματά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, το φαγητοδοχείο Sterk προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με τις δύο θέσεις που διαθέτει, μπορείτε να διατηρήσετε διαφορετικά φαγητά χωριστά, ενώ οι διαστάσεις του είναι ιδανικές για εύκολη μεταφορά. Αποκτήστε το φαγητοδοχείο Sterk τώρα και απολαύστε την άνεση
Τιμή 1,22 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό στρόγγυλο με λαβή 3,5lt 24x13cm

Ανακαλύψτε το νέο φαγητοδοχείο της εταιρίας Sterk, ένα πλαστικό στρόγγυλο δοχείο με λαβή 3,5lt 24x13cm που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εργασία στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να απολαύσετε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 2,01 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού