• Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 1
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 2
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 3
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 4
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 5
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 6
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 1
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 2
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 3
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 4
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 5
  • Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 Glossy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGlossy

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών No295

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα των μικροϊνών της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αγοράστε τώρα τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών νο295 και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με άνεση και στυλ!
27090
5213006895241
2,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική με 50% βαμβάκι μπλε 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπ/κη μπλε 300gr, με 50% βαμβάκι, είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματική απορρόφηση, θα διαπιστώσετε άμεσα τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για το σπίτι σας. Αποκτήστε τη σφουγγαρίστρα Cisne τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,71 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,31 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμού. Με το πράσινο νήμα της και το βάρος 350gr, είναι η ιδανική λύση για να κάνετε τον χώρο σας λαμπερό και καθαρό. Αγοράστε τώρα την Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική eco και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε καθαρισμό.
Τιμή 3,07 €

Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm

Η Κύκλωψ κάλυκας για σφουγγαρίστρα 17cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κάλυκας θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας εύκολο και γρήγορο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και το σπίτι σας πιο καθαρό. Αγοράστε τον Κύκλωψ κάλυκα για σφουγγαρίστρα 17cm τώρα και δεν θα το μετανιώσετε!
Τιμή 2,60 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 5,63 €

Κορυφαία προϊόντα

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia muschio verde 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας . Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €

Vidal αφρόλουτρο berries & musk 500ml

Το αφρόλουτρο της Vidal σε gel με μυστηριώδες άρωμα του Musk και απαλές φρουτώδεις νότες βατόμουρου που αναμειγνύονται αρμονικά, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,67 €