Σοκολάτες

Ενεργά φίλτρα

Break λευκή σοκολάτα με σταφίδες, αμύγδαλα & φουντούκια 85gr

Η λευκή σοκολάτα ΙΟΝ BREAK ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85g με σταφίδα είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Η πλούσια γεύση της λευκής σοκολάτας συνδυάζεται με τη γλυκιά γεύση της σταφίδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που δεν πρέπει να χάσετε. Αγοράστε τώρα την ΙΟΝ BREAK ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85g ΛΕΥΚΗ ΣΤΑΦΙΔΑ και απολαύστε τη γεύση της!
Τιμή 1,60 €

Break σοκολάτα γάλακτος 85gr

Κλασική γεύση σοκολάτας γάλακτος που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Η μόνη τετράγωνη σοκολάτα στην Ελλάδα, η Break της ΙΟΝ, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί σαν μια από τις πιο αγαπημένες σοκολάτες όλων των ηλικιών και όλων των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από ζωντάνια, ενεργητικότητα και ανεξάντλητη διάθεση για ζωή! Σίγουρα η βελούδινη υφή της είναι ένας από τους λόγους που την αγαπάμε τόσο πολύ.

Τιμή 1,60 €

Break σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα 85gr

Η Break σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας διατροφή. Η συνδυασμός της πλούσιας σοκολάτας γάλακτος με τα τραγανά ολόκληρα αμύγδαλα δημιουργεί μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Αφεθείτε στη γεύση και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα την Break σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα και απολαύστ?

Τιμή 1,60 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,60 €

Break σοκολάτα με αμύγδαλα, πορτοκάλι & λεμόνι 85gr

Η λευκή σοκολάτα Break με αμύγδαλα, πορτοκάλι και λεμόνι 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε κάθε δόση από τον συνδυασμό γλυκού, ξινού και κρεμώδους, που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη νέα αγαπημένη σας λιχουδιά.
Τιμή 1,60 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος daim 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την πλούσια κρεμώδη γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα τραγανά κομματάκια Daim που θα σας κάνουν να τη λατρέψετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr για να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,05 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή της γεύση και την πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της Cadbury και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 4,29 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος και την τραγανή υφή των ολόκληρων φουντουκιών, αυτή η σοκολάτα θα σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση με κάθε δείγμα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης με την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 120gr. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την!
Τιμή 1,90 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 45gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ! Απολαύστε την πλούσια γεύση της λείας σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των ολόκληρων φουντουκιών. Κάθε μπουκίτσα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 45gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,95 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 110gr

Η Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 110gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος, τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με αυτή τη νόστιμη σοκολάτα Cadbury.
Τιμή 1,90 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιές στιγμές γεύσης. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Απολαύστε την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν!
Τιμή 0,95 €

Crunch σοκολάτα υγείας dark 100gr

Η σοκολάτα Crunch υγείας Dark 100gr της Nestle είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή σοκολατένια απόλαυση με λιγότερα λιπαρά και περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Απολαύστε τη γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές και απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής σοκολάτας.
Τιμή 1,45 €

Delightful σοκολατάκια διάφορα 180gr

Τα Delightful σοκολατάκια είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσεις μια γευστική απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την απαλή υφή, τα Delightful σοκολατάκια θα σε κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απόλαυσε την ποικιλία γεύσεων σε κάθε μπουκιά και ανακάλυψε τον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης με τα Delightful σοκολατάκια 180gr.
Τιμή 3,17 €

Delightful σοκολατάκια διάφορα 400gr

Τα Delightful σοκολατάκια είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλύκα της ευχαρίστησης. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την απαλή υφή, τα Delightful σοκολατάκια θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε μια θάλασσα γλυκιάς απόλαυσης. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση που ξεχωρίζει.
Τιμή 5,17 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και δώρο

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε και το δώρο από την εταιρία Fineti. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα!
Τιμή 1,51 €

Kinder bueno 107,5gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 2,94 €

Kinder bueno 30x43gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Kinder bueno με τη μοναδική γεύση του! Με 30x43gr συσκευασία, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την απαλή γεύση της κρεμώδους γέμισης και την τραγανή υφή του σοκολατένιου κελύφους. Απολαύστε το σε κάθε διάθεση και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 23,03 €

Kinder bueno 43gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 0,72 €

Kinder bueno 5x43gr

Το Kinder Bueno 5x43gr είναι η τέλεια λύση για εσάς που αναζητάτε γλυκό και τραγανό σνακ για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική γεύση της καστανής κρέμας και της νουγκάτας, το Kinder Bueno θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση του Kinder Bueno και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις.
Τιμή 5,23 €

Kinder bueno white γκοφρέτα με λευκή σοκολάτα 15x39gr

Το KINDER BUENO WHITE 39gr είναι ένα απολαυστικό λευκό σοκολατένιο γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με την γεύση του. Με 15 συσκευασίες των 39gr, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή ως γλυκό επιδόρπιο μετά το φαγητό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξαναγυρίσετε για περισσότερο!
Τιμή 11,87 €

Kinder bueno white γκοφρέτα με λευκή σοκολάτα 39gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με λευκή σοκολάτα. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 0,81 €

Kinder bueno γκοφρέτα mini 108gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 3,36 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 10x39gr

Η Kinder Delice γαλακτοφέτα 10x39gr είναι ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή γεύση της γαλακτοφέτας και το αφράτο της υφάκι, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αφήστε το Kinder Delice να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 6,01 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr

Η Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της γαλακτοκομικής φέτας. Με τη μοναδική συνδυασμό γεύσεων και την τραγανή υφή του, το Kinder delice θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν επιδόρπιο μετά το γεύμα ή ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,72 €

Kinder έκπληξη joy 20gr

Η μαγεία της Kinder Έκπληξης! Το Kinder Joy είναι το μοναδικό προϊόν που συνδυάζει δύο τραγανές μπουκίτσες μέσα σε κρεμώδες μείγμα από γάλα και κακάο με πολλά νέα, φανταστικά παιχνίδια.

Τιμή 1,14 €

Kinder έκπληξη joy 3x20gr

Η Kinder έκπληξη joy 3x20gr είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους! Με μια μοναδική συνδυαστική γεύση σοκολάτας και κρέμας, το Kinder Joy θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τη χαρά της ανακάλυψης με το Kinder έκπληξη joy 3x20gr!
Τιμή 4,45 €

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

Kinder σοκολάτα 8τεμ 100gr

Εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος με γέμιση γάλακτος.

Χάρη στη μοναδική συνταγή της αποτελεί την ιδανική λιχουδιά για παιδιά, σε ατομική συσκευασία.

Τιμή 1,38 €

Korona choco raisins 45gr

Τα KORONA CHOCO RAISINS 45gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και υγιεινού! Αυτά τα σταφύλια στο εσωτερικό είναι επικαλυμμένα με την πιο πλούσια σοκολάτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με κάθε δαγκωμό θα απολαύσετε μια έκρηξη γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε ακόμα περισσότερο! Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και υγείας!
Τιμή 0,64 €

Lacasitos σοκολατάκια 24x20gr

Τα Lacasitos σοκολατάκια 24x20gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γευστικές στιγμές γεμάτες χαρά και χρώμα. Με την μοναδική τους γεύση και την ποιότητα της Lacasitos, θα σας καταπλήξουν και θα σας κάνουν να τα θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 11,45 €

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

Lacta σοκολάτα sandwich mini κράκερ 87gr

Σοκολάτα γάλακτος με κράκερς (15%).

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας, με μίνι κράκερ για όλες τις στιγμές που θέλεις κάτι γλυκό αλλά και αλμυρό.

Τιμή 1,60 €

Lacta σοκολάτα sandwich oreo 92gr

Κλασσική σοκολάτα γάλακτος με την χαρακτηριστική γεύση της Lacta, αγκαλιάζει ολόκληρα μπισκοτάκια Oreo με κρέμα βανίλιας, δημιουργώντας έναν συνδυασμό σοκολάτας και μπισκότου Oreo.

Τιμή 1,60 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 85gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Τιμή 1,60 €

Lacta σοκολάτα λευκή 100gr

Η μοναδική βελούδινη υφή της Lacta white με λευκή σοκολάτα δίνει νέα γευστική απόχρωση στο πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας. Η πρωτόγνωρη γεύση της θα σας κατακλύσει από την πρώτη δαγκωνιά!

Τιμή 1,60 €

Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η απόλαυση της τριπλής σοκολάτας στη Lacta σοκολάτα 90gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αφεθείτε στην απαλή, κρεμώδη υφή της σοκολάτας και απολαύστε κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και ευχαρίστηση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τώρα τη Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,60 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που αναζητούν ένα υγιεινό γλυκό. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, απολαμβάνετε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας.
Τιμή 3,76 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Η συνδυασμένη γεύση της σκούρας σοκολάτας με το τσίλι θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκλεπτυσμένο προϊόν και να απολαύσετε την απόλυτη απόλαυση της σοκολάτας Lindt Excellence.
Τιμή 3,80 €

Lindt lindor σοκολατάκια 200gr

Τα Lindt Lindor σοκολατάκια 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την πολυτέλεια της Lindt με τα Lindor σοκολατάκια 200gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.
Τιμή 9,00 €

Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr

Η Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr της εταιρίας Lindt είναι μια από τις πιο απολαυστικές σοκολάτες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με την πλούσια, κρεμώδη υφή της και τη γεμάτη γεύση γάλακτος, δεν μπορείτε παρά να τη δοκιμάσετε και να την λατρέψετε. Κάθε δείγμα από αυτή τη σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε σήμερα τη Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr και απολαύστε την κάθε σ
Τιμή 3,20 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr

Τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Με την μοναδική τους γεύση και την απαλή σοκολάτα γάλακτος, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα σαν σνακ μεταξύ των γεύματων, στη δουλειά, ή ακόμα και σαν γλυκό κρυφό! Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο επιδόρπιο να σας ξεφύγει - αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας κάνει να τα θέλετε περισσότερο!
Τιμή 4,35 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος με φυστίκι 250gr

Ζυγίζοντας 250 γραμμάρια από την απόλαυση της σοκολάτας γάλακτος με φυστίκι από την εταιρία M&M's, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερα. Αποκτήστε τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος και φυστίκι τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρουν!
Τιμή 4,51 €

M&m's σοκολάτα γάλακτος cookie block 165gr

Η M&M's σοκολάτα γάλακτος cookie block 165gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Με την κρεμώδη υφή της σοκολάτας γάλακτος και τα νόστιμα κομματάκια μπισκότου, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τα M&M's σοκολάτα γάλακτος cookie block 165gr και απολαύστε μια μοναδική εμπ?
Τιμή 4,04 €

M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια 165gr

Ζητήστε τώρα τα νέα M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια 165gr από την εταιρία M&M's και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη ευχαρίστηση της σοκολάτας σε συνδυασμό με τα χρωματιστά κουφετάκια που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τα M&M's να σας κάνουν να νιώσετε μοναδικά κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 3,80 €

M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr

Η αγαπημένη σοκολάτα M&M's γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα. Με την απίστευτη συνδυασμό γάλακτος και κουφετακίων crispy, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά!
Τιμή 3,80 €

M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια με φυστίκι 165gr

Η απίστευτη γεύση της M&M's σοκολάτας γάλακτος με κουφετάκια φυστίκι δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με την πρώτη μπουκιά θα νιώσετε την απόλαυση να εκρήγνυται στο στόμα σας, κάνοντας την αγορά αυτού του προϊόντος μια αναπόφευκτη επιλογή. Απολαύστε την γεύση και αφήστε τα M&M's να σας κατακτήσουν με την ποιότητά τους.
Τιμή 3,80 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 102gr

Αισθησιακή γεύση και τραγανή υφή συναντώνται σε κάθε μπουκιά των Maltesers σοκολατένιων κουφετακίων γάλακτος 102gr. Η απόλαυση που προσφέρουν αυτά τα μοναδικά κουφετάκια θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αφεθείτε στη γοητεία της σοκολάτας και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τα Maltesers!
Τιμή 2,79 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού