• Giovanni σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο 32cm 3τεμ Giovanni - 1
  • Giovanni σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο 32cm 3τεμ Giovanni - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGiovanni

Giovanni σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο 32cm 3τεμ

Αποκτήστε το σημερινό σας σκεύος μαγειρικής από την εταιρία Giovanni και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το στρόγγυλο σκεύος αλουμινίου 32cm 3τεμ. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και εύκολο στον καθαρισμό, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ποιοτικό προϊόν που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.
19562
5204362007232
1,61 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκεύος αλουμινίου νο162 100τεμ

Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο162 100 τεμαχίων και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Ελαφρύ και ανθεκτικό, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,54 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 20,2x13,7x6cm 4τεμ

Το Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 20,2x13,7x6cm 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο και ζεστό για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου 23,8x10,1x6 6τεμ

Το σκεύος αλουμινίου Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 23,8x10,1x6 και ποσότητα 6 τεμάχια, αυτό το προϊόν σας προσφέρει την απόλυτη λύση για τη μαγειρική σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος Giovanni είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη στην αγορά, αγοράστε το Giovanni σήμερα!
Τιμή 1,41 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες με φρεσκότατη γεύση και τέλεια ψημένη βάση. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο σύμμαχός σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες λύσεις. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με τις υπέροχες πίτσες που θα ετοιμάζετε κάθε φορά!

Τιμή 1,27 €

Σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος αυτό είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση, προσφέρει μια στυλάτη εμφάνιση στην κουζίνα σας και εξυπηρετεί σε κάθε μαγειρική ανάγκη. Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργ?
Τιμή 7,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος deo spray winter splash hot pool beere 150ml

Το Fa deo spray winter splash hot pool beere 150ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και φρεσκάδα. Με το μοναδικό του άρωμα θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και ενεργητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία του!
Τιμή 2,15 €
Dettol power & pure spray καθαρισμού μπάνιου 750ml Dettol - 1 Dettol power & pure spray καθαρισμού μπάνιου 750ml Dettol - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για το μπάνιο spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Κανονική τιμή 2,80 € Τιμή 2,19 €
  • -0,61 €
  • -0,61 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 82μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 5,79 €

Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό

Τα σουπλά μαγειρικών σκευών Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό, τα σουπλά αυτά θα φέρουν έναν αέρα πολυτέλειας και λειτουργικότητας στην κουζίνα σας. Με την απαράμιλλη αντοχή και ανθεκτικότητά τους, τα σουπλά Estia θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απόλαυση κάθε μαγειρικής σας δημιουργίας. Αποκτήστε τα σήμερα και αναβαθμίστε την κου
Τιμή 3,52 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ κοκκινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό της κόκκινης πολυτελούς χαρτοπετσέτας 33x33cm 35 τεμαχίων από την Ζebra. Ιδανική για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή και την απαλότητά της. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,73 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού