• Batiste dry shampoo overnight 200ml Batiste - 1
  • Batiste dry shampoo overnight 200ml Batiste - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBatiste

Batiste dry shampoo overnight 200ml

Το Batiste στεγνό σαμπουάν για νύχτα 200ml.
36853
5010724544860
3,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό dry scalp κατά της ξηροδερμία 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν και Conditioner Κατά της ξηροδερμίας Kαταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα για προστασία που διαρκεί και καθαρίζει τα μαλλιά Θρέφει την ξηρή επιδερμίδα και μειώνει τις νιφάδες.

Τιμή 3,21 €

Head & shoulders σαμπουάν φρεσκάδα λεμονιού 200ml

Ανανεωτικό, φρέσκο, εξωτικό. Το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh σας προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης μαλλιών. Η εκλεπτυσμένη φόρμουλα με αρωματικό εσπεριδοειδές άρωμα αναζωογονεί τα μαλλιά σας και το δέρμα του κεφαλιού σας, αφήνοντάς τα καθαρά, απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε μια δροσερή αίσθηση και απολαύστε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh.
Τιμή 2,40 €

Pantene σαμπουάν clarifying για μαλλιά με τάση λιπαρότητας 400ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Βαθύς Καθαρισμός καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V για ενδυνάμωση. Ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει σε βάθος, για όλους τους τύπους μαλλιών, για απίστευτα καθαρά μαλλιά χωρίς βάρος. Το σαμπουάν καθαρισμού προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά σας: ανανεώνει τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες αφαιρώντας τη λιπαρότητα, του καθημερινούς ρύπους και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, όμορφα και με υγιή εμφάνιση.

Τιμή 3,79 €

Garnier fructis σαμπουάν για κανονικά μαλλιά 2σε1 400ml

Σαμπουάν μαλλιών με τεχνολογία, ενισχυμένη με Βιταμίνη Β6 & Νιασιναμίδη, που ενδυναμώνει την τρίχα και προσφέρει υγιή όψη στα μαλλιά και απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος.

Η σύνθεσή του εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γρέιπφρουτ ενδυναμώνει τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο λαμπερά με υγιή όψη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Η συσκευασία είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 3,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 400gr

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 1,35 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 50x25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 17,04 €
  • Πακέτο

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
Τιμή 0,60 €