• Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr Νουνού - 1
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr Νουνού - 2
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr Νουνού - 3
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr Νουνού - 1
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr Νουνού - 2
  • Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr Νουνού - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΝουνού

Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr

Η Νουνού frisogrow plus είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει την απαραίτητη διατροφή και ενέργεια που χρειάζονται τα μικρά μας αστέρια. Απολαύστε την εμπειρία της υγιεινής ανάπτυξης με τη Νουνού frisogrow plus!
16204
8716200707015
12,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
Τιμή 0,60 €

Γιώτης φαρίν λακτέ 300gr (-0,20€)

H βασική κρέμα του μωρού σας με γάλα και άλευρο σίτου. H Φαρίν Λακτέ ΓIΩTHΣ είναι μια κρέμα πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά άλατα. Δίνει στον οργανισμό του μωρού σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή του ανάπτυξη.

Τιμή 3,78 €

Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr

Το Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr είναι ένα προϊόν που σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης. Απολαύστε την απαλή γεύση του χαμομηλιού σε κάθε σταγόνα και νιώστε τον οργανισμό σας να ηρεμεί και να ξεκουράζεται. Με το Milupa ρόφημα χαμομήλι 200gr, η χαλάρωση είναι εγγυημένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 5,93 €

Gerber βρεφική τροφή με γλυκοπατάτα, κολοκύθα & κοτόπουλο βάζο 190gr

Η GERBER βρεφική τροφή 190gr. με γλυκοπατάτα, κολοκύθα και κοτόπουλο είναι η τέλεια επιλογή για το μωρό σας. Με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και υγιεινή σύνθεση, προσφέρει ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό μικρό καταναλωτή. Αποκτήστε τώρα τη GERBER βρεφική τροφή για το μωρό σας και δώστε του την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχει.
Τιμή 4,48 €

Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 1-3 ετών 400gr

Η νέα σούπερ φόρμουλα Νουνού frisogrow plus είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του παιδιού σας! Με ειδικά σχεδιασμένα συστατικά που προάγουν την υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου και του σωματικού του σώματος, το Νουνού frisogrow plus προσφέρει στο παιδί σας την απαραίτητη διατροφική στήριξη που χρειάζεται για να αναπτύξει το μέγιστο δυναμικό του. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο παιδί σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα!
Τιμή 13,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Σωσάκι με καπάκι 30ml 50τεμ

Το Σωσάκι με καπάκι 30ml 50τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το σωσάκι θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα προϊόντα σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, αγοράστε το Σωσάκι με καπάκι 30ml 50τεμ τώρα!
Τιμή 0,84 €

Multy σφουγγάρι μπάνιου natura

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 1,09 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr

Η Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr της εταιρίας Bingo είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει. Η λεπτή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια κρέμα κακάο, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα και σαν γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γκοφρέτα και να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση της!
Τιμή 8,06 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με κακάο και μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με κακάο και μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Με την απολαυστική συνδυασμό της βρώμης, του κακάο και της μαύρης σοκολάτας, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τη γεύση και την τραγανή υφή τους και αποκτήστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,16 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού