• Bic ανταλλακτiκα ξυραφακια hybrid flex 5 4τεμ  - 1
  • Bic ανταλλακτiκα ξυραφακια hybrid flex 5 4τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic ανταλλακτiκα ξυραφακια hybrid flex 5 4τεμ

Τα Bic ανταλλακτικά ξυραφάκια Hybrid Flex 5 4τεμ είναι ιδανικά για ένα τέλειο ξύρισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, θα αισθάνεστε την απαλότητα στο δέρμα σας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σας και σε ένα εύκολο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε τα Bic ανταλλακτικά ξυραφάκια Hybrid Flex 5 4τεμ τώρα και απολαύστε την απροβλημάτιστη εμφάνιση που πάντα ονειρευόσασταν!
33808
3086123644885
9,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea gel ξυρίσματος cool & sensitive 200ml

Το Nivea gel ξυρίσματος cool & sensitive 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει ένα απαλό και δροσερό ξύρισμα. Η μοναδική του σύνθεση περιέχει ειδικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από τραυματισμούς και ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα το αφήνουν απαλό και ανανεωμένο. Αποκτήστε το Nivea gel ξυρίσματος cool & sensitive 200ml σήμερα και απολαύστε ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα κάθε φορά.
Τιμή 6,25 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion proglide 4τεμ

Η απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος είναι εδώ με τις ανταλλακτικές λεπίδες Gillette Fusion ProGlide. Απολαύστε μια λεία και άνετη ξυριστική εμπειρία που θα σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι και εμφανίσιμοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σας και την τέλεια εμφάνιση σας. Αποκτήστε τώρα τις ανταλλακτικές λεπίδες Gillette Fusion ProGlide και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας!
Τιμή 16,61 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 4τεμ

Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Gillette Fusion5 διαθέτουν 5 λεπίδες κατά της τριβής για απίστευτα απαλό ξύρισμα. Η λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος είναι ιδανική για τις δύσκολες περιοχές και το styling συγκεκριμένων σημείων του προσώπου. Η λιπαντική ταινία ξεθωριάζει για να σας δείξει ότι πλέον δεν απολαμβάνετε το βέλτιστο ξύρισμα. Μια ανταλλακτική λεπίδα ξυριστικής μηχανής αντιστοιχεί σε έως και έναν μήνα ξυρίσματος. Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Fusion5 ταιριάζουν σε όλες τις ξυριστικές μηχανές Fusion5 & Fusion5 Power. Μέχρι πρότινος ονομάζονταν Gillette Fusion.

Τιμή 15,22 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος cocoa butter 300ml

Η περιποιητική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος Noxzema Men Conditioning με Cocoa Butter, απορροφάται άμεσα και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Τιμή 3,03 €

Bic ξυραφάκι hybrid 3 με 6 ανταλλακτικά

Το Bic ξυραφάκι hybrid 3 με 6 ανταλλακτικά της εταιρίας Bic είναι το ιδανικό εργαλείο για ένα γρήγορο, εύκολο και άνετο ξύρισμα. Με την τεχνολογία τριών λεπίδων, εξασφαλίζει ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς. Τα 6 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία εξασφαλίζουν μακροχρόνια χρήση, ενώ η εργονομική λαβή του ξυραφιού εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή χρήση. Αποκτήστε το Bic ξυραφάκι hybrid 3 σήμερα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα επαγγελμα
Τιμή 6,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi μπισκοτα 230gr classic

Τα Maxi μπισκότα 230gr classic είναι η απόλυτη απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και υφής, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα γλυκά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,01 €

Agrifreda σιρόπι παγωτού καραμέλα 1kg

AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ) είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του παγωτού. Με την γλυκιά γεύση της καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση που θα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,83 €
Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Κανονική τιμή 1,74 € Τιμή 1,34 €
  • -0,40 €
  • -0,40 €

Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr

Τα Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr της εταιρίας Nutella είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τέχνης. Κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία γεύσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αφράτα μπισκότα γεμισμένα με την αγαπημένη κρέμα Nutella που λιώνει στο στόμα σας, δημιουργώντας μια αναίσθητη ευχαρίστηση. Απλά αδυνατείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,80 €

Regina σερβιέτες ελαφράς ακράτειας extra 12τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 2,40 €