• Bic ξυραφάκι hybrid 3 με 6 ανταλλακτικά Bic - 1
  • Bic ξυραφάκι hybrid 3 με 6 ανταλλακτικά Bic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic ξυραφάκι hybrid 3 με 6 ανταλλακτικά

Το Bic ξυραφάκι hybrid 3 με 6 ανταλλακτικά της εταιρίας Bic είναι το ιδανικό εργαλείο για ένα γρήγορο, εύκολο και άνετο ξύρισμα. Με την τεχνολογία τριών λεπίδων, εξασφαλίζει ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς. Τα 6 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία εξασφαλίζουν μακροχρόνια χρήση, ενώ η εργονομική λαβή του ξυραφιού εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή χρήση. Αποκτήστε το Bic ξυραφάκι hybrid 3 σήμερα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα επαγγελμα
30239
3086123194014
6,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Αντικαταστήστε με νέο ξυραφάκι, όταν φθαρούν οι λιπαντικές ταινίες ή οι λεπίδες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ

Απολαύστε ένα πιο βαθύ ξύρισμα* με το ξυραφάκι μίας χρήσης BIC Flex 4. Διαθέτει τέσσερις κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του προσώπου και του λαιμού σας, για να έχετε ένα εξαιρετικά απαλό και βαθύ ξύρισμα. Η βαριά, ανθεκτική λαβή και η κινητή κεφαλή προσφέρουν επιπλέον έλεγχο, ενώ η λιπαντική ταινία, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera, βοηθάει το ξυράφι να γλιστράει στην επιδερμίδα σας. (* σε σύγκριση με το ξυραφάκι BIC Flex3)

Κανονική τιμή 5,08 € Τιμή 4,30 €
  • -0,78 €
  • -0,78 €

STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak

Η αρωματική αίσθηση του STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak θα σας μαγέψει και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 10,35 €

Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 7τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 7τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Με την προηγμένη τεχνολογία της Gillette, τα ξυραφάκια αυτά προσφέρουν μια ομαλή και άνετη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν με τα Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 7τεμ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα κομψό και φρέσκο αποτέλεσμα κάθε φορά που ξυρίζεστε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 3,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Beauty line κρέμα σώματος σοκολάτα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα σοκολάτας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Nestle δημητριακά lion με καραμέλα και σοκολάτα 400gr

Οι τραγανές νιφάδες δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τον συνδυασμό σοκολάτας και καραμέλας περιέχει 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,80 €

Agros χυμός μάνγκο & μήλο 330ml

Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης με τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα του μάνγκο και τη γλυκύτητα του μήλου σε κάθε γουλιά. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αποκτήστε τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,73 €