• Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm Sidirela - 1
  • Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm Sidirela - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm

Το Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm και να αναβαθμίσετε την οργάνωση του σπιτιού σας!
18245
5203642108201
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml

Το Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Με τη σύνθεσή του που περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υγιή ανάπτυξη των φυτών σας, το Velto λίπασμα υγρό θα κάνει τον κήπο σας να λάμπει και να ευδοκιμεί. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 3,99 €

Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No450 Μ:50,80 Π:24,50 Υ:20

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No450 είναι η ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με διαστάσεις Μ:50,80 Π:24,50 Υ:20, αυτή η ζαρτινιέρα προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής. Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο σας με αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι και δημιουργήστε ένα μοναδικό περιβάλλον που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 3,60 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Γλάστρα με πιάτο style No1 30x16x14m

Η γλάστρα με πιατο style νο1 30x16x14cm είναι ένα μοντέρνο και κομψό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις της να είναι 30x16x14cm, αυτή η γλάστρα είναι ιδανική για την τοποθέτηση φυτών και λουλουδιών σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Απογειώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτήν τη μοντέρνα γλάστρα και αφήστε τους επισκέπτες σας άφωνους με το στυλ και την κομψότητά της.
Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Αποκτήστε την απαλότητα και τη λάμψη που πάντα ονειρευόσασταν με αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,00 €

Γιώτης κορν φλάουρ 200gr

Το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ δένει υπέροχα τις σάλτσες, προσφέρει βελούδινη υφή στις σούπες και τη μαγιονέζα, μεταμορφώνει τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τις τούρτες και τις πουτίγκες σας. Με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ, το Κορν Φλάουρ δίνει λύσεις εύκολα, γρήγορα και γευστικά! Για κάθε επιτυχημένη συνταγή, εμπιστευτείτε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.\

Τιμή 1,08 €

Καγιά τρούφα χρωματιστή 140gr

Πολύχρωμη διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Συσκευασία 140γρ

Τιμή 1,60 €

Septona παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 15τεμ

Ταχυεπίδεσμοι ειδικά σχεδιασμένοι για να αποτελούν την ιδανική λύση για την άμεση φροντίδα των μικροτραυματισμών των παιδιών.

  • Είναι ανθεκτικοί στο νερό, διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.
  • Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή και έχουν τυπωμένο το αγαπημένο Septona ελεφαντάκι.
Τιμή 1,04 €