• Arion food μαγιονέζα 500ml Arion food - 1
  • Arion food μαγιονέζα 500ml Arion food - 2
  • Arion food μαγιονέζα 500ml Arion food - 1
  • Arion food μαγιονέζα 500ml Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μαγιονέζα 500ml

Η Arion food μαγιονέζα 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τις γεύσεις σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απίστευτη γεύση που προσφέρει, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάντουιτς, burgers και άλλες λιχουδιές. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
23734
2118624200015
3,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Condito μαγιονέζα top down 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της Κλασικής Μαγιονέζας Condito, “απογειώνει’ γευστικά κάθε σας πιάτο! Χρησιμοποιείται και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση: για πεντανόστιμες sauce και dressing ή και ως dip! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε! Χωρίς γλουτένη/γλυκαντικά

Xωρίς γλυκαντικά

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 2,92 €

Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr

Μαγιονέζα νηστίσιμη της εταιρίας Condito, χωρίς αυγό, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες. Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς χρωστικές. Ιδανικά μπορεί να μπει σε σάντουιτς, τοστ, burger, κρέπες και σαλάτες ή απλά ως dip.

Τιμή 2,32 €

Rodina μαγιονέζα 4,6kg

Η Rodina μαγιονέζα 4,6kg είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε μαγειρική δημιουργία. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, δίνει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, σάλτσες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ανακαλύψτε τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει η Rodina μαγιονέζα 4,6kg και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε νέες γευστικές διαστάσεις.
Τιμή 23,06 €

Hellmann's μαγιονέζα real 225ml

H μαγιονέζα Hellmann's real 225ml αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας. Σε έρευνα που διεξήχθη στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2011, η Hellmann’s Real ψηφίστηκε η μαγιονέζα με την καλύτερη Γεύση!

Τιμή 1,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

Endless κρεμοσάπουνο με ήπια αντισηπτική δράση 4lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,86 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με μια ευχάριστη μυρωδιά. Η φόρμουλα του είναι φιλική προς το περιβάλλον και φροντίζει τα υφάσματα, χαρίζοντάς τους μια μεταξένια αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε φρέσκα και μαλακά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,47 €

Mamma greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr

Το Mamma Greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, το μαύρο πιπέρι Mamma Greca θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η εταιρία Mamma Greca και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις!
Τιμή 2,26 €