• Brava μαγιονέζα light 500ml Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα light 500ml Brava - 2
  • Brava μαγιονέζα light 500ml Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα light 500ml Brava - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μαγιονέζα light 500ml

Η Brava μαγιονέζα light 500ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη γεύση της μαγιονέζας χωρίς την πρόσθετη θερμίδα. Με την απαλή της γεύση και την ελαφριά υφή, δίνει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε την Brava μαγιονέζα light 500ml τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
23478
2111360600019
5,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης. Με την υψηλή ποιότητά της και την πλούσια γεύση της, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να την προσθέσετε σε κάθε πιάτο σας. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt!
Τιμή 20,54 €

Brava μαγιονέζα vegan 1lt

Η Brava μαγιονέζα vegan 1lt είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με την απαλή γεύση της και την πλούσια υφή της, θα σας κάνει να την ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε dips και dressings. Αφήστε την Brava μαγιονέζα vegan 1lt να σας κατακτήσει με την ποιότητά της και την αυθεντική της γεύση.
Τιμή 8,62 €

Brava μαγιονέζα 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή της γεύση, η Brava μαγιονέζα θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το αγαπημένο σας συστατικό!
Τιμή 20,54 €

Κύκνος μαγιονέζα light χωρίς γλουτένη 400gr

Η Κύκνος μαγιονέζα light χωρίς γλουτένη 400gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με την απαλή γεύση της μαγιονέζας και τη μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά, αυτό το προϊόν θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και υγιεινά. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές.
Τιμή 4,73 €

Condito μαγιονέζα light 500ml

Πλαισιώνει κάθε σας πιάτο, χωρίς να σας στερεί την μοναδική, πλούσια γεύση της κλασικής μαγιονέζας. Συνοδέψτε τα πιάτα σας με τη light Μαγιονέζα Condito, χωρίς να νιώθετε τύψεις και ενοχές!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 200ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών. Mε εκχύλισμα ελιάς οργανικής καλλιέργειας, aloe vera και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,52 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 125gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Amaretti classic γκοφρέτες της εταιρίας Bingo. Η γέμιση κρέμας κακάο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτό το νόστιμο γλυκό. Αποκτήστε τώρα τις Amaretti classic γκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο γεύμα σας.
Τιμή 1,60 €

Wettex σπογγοπετσέτα μαγικό ρολό 1,5m x 25cm

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 2,56 €

Φρέσκα αυγά large 6τεμ

Φρέσκα αυγά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γεύση, ιδανικά για νόστιμα γεύματα και γλυκά επιδόρπια. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα των αυγών μας, και δώστε μια υγιεινή νότα στις γεύσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αγνή γεύση τους κάθε μέρα!

Τιμή 2,19 €