• Brava μαγιονέζα vegan 1lt Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα vegan 1lt Brava - 2
  • Brava μαγιονέζα vegan 1lt Brava - 3
  • Brava μαγιονέζα vegan 1lt Brava - 1
  • Brava μαγιονέζα vegan 1lt Brava - 2
  • Brava μαγιονέζα vegan 1lt Brava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μαγιονέζα vegan 1lt

Η Brava μαγιονέζα vegan 1lt είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με την απαλή γεύση της και την πλούσια υφή της, θα σας κάνει να την ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε dips και dressings. Αφήστε την Brava μαγιονέζα vegan 1lt να σας κατακτήσει με την ποιότητά της και την αυθεντική της γεύση.
23498
5201131950980
8,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🌿Vegan

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🌿Vegan

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκνος μαγιονέζα light χωρίς γλουτένη 400gr

Η Κύκνος μαγιονέζα light χωρίς γλουτένη 400gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με την απαλή γεύση της μαγιονέζας και τη μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά, αυτό το προϊόν θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και υγιεινά. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές.
Τιμή 4,73 €

Κύκνος μαγιονέζα vegan χωρίς γλουτένη 250gr

Η μαγιονέζα Κύκνος vegan χωρίς γλουτένη 250gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτή η μαγιονέζα θα σας κερδίσει με την ποιότητά της και την αυθεντική της γεύση. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα αγαπημένα σας τραγανά λαχανικά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,45 €

Rodina μαγιονέζα 4,6kg

Η Rodina μαγιονέζα 4,6kg είναι το απόλυτο απαραίτητο συστατικό για κάθε μαγειρική δημιουργία. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, δίνει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, σάλτσες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ανακαλύψτε τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει η Rodina μαγιονέζα 4,6kg και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε νέες γευστικές διαστάσεις.
Τιμή 23,06 €

Arion food μαγιονέζα 10lt

Η μαγιονέζα Arion food 10lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή και κρεμώδη υφή της, δίνει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με την Arion food μαγιονέζα 10lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 40,72 €

Condito μαγιονέζα 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της κλασικής μαγιονέζας Condito, θα “απογειώσει” γευστικά το κάθε σας πιάτο. Χρησιμοποιείται εκτός τον άλλον και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση για πεντανόστιμες sauces και dressings ή ακόμα και σε γλυκά. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με crunchy φυστικοβούτυρο 200gr

Απολαύστε τον πλούσιο μακεδονικό χαλβά με τον τέλειο συνδυασμό από crunchy φυστικοβούτυρο. Με την προσεκτική παρασκευή της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το προϊόν αναδεικνύει την παράδοση και τη γεύση της Μακεδονίας. Αφεθείτε σε μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,72 €

Knorr ζωμός λαχανικών 6τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,11 €

Spot rem υγρό καθαριστικό spray για λίπη και λάδια 500ml

Διαλύει και απομακρύνει με ιδιαίτερη ευκολία λάδια, λίπη, γράσα, κάρβουνο και όλους τους δύσκολους λεκέδες. Βρίσκει εφαρμογή σε κουζίνες, φούρνους, απορροφητήρες, ψησταριές, σχάρες, τζάκια και σόμπες. Το GR αποτελεί την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης, σε ψητοπωλεία και κρεοπωλεία, ενώ χρησιμοποιείται και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και συντήρηση σε τζάκια και σόμπες. Βρίσκει εφαρμογή ακόμα και ενάντια σε γράσα και λάδια μηχανών.

Τιμή 2,17 €

Alufix αλουμινόχαρτο 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 2,69 €